Minecraft arkadaşlarla oynanacak ücretli server tavsiyesi

TRPoWer

Hectopat
Daha fazla  
Minecraft'ı 7-8 kişi oynuyoruz fakat Aternos ve PloudOS gibi ücretsiz sunucu açma sitelerinin verdiği performansı sevmedik. Ücretli almatı düşünüyoruz. Nereden almalıyız?

Minecraft'ı 7-8 kişi oynuyoruz fakat Aternos ve PloudOS gibi ücretsiz sunucu açma sitelerinin verdiği performansı sevmedik. Ücretli almatı düşünüyoruz. Nereden almalıyız?
SagaNetwork güzel gibi. Zamanında kullanmıştım, Ryzen 9 paketleri güzel, sunucularda İstanbul Comnet'te ping çok fazla olmaz.

.. paket fiyatları şöyle;

1674679792366.png

SagaNetwork güzel gibi. Zamanında kullanmıştım, Ryzen 9 paketleri güzel, sunucularda İstanbul Comnet'te ping çok fazla olmaz.

Paket fiyatları şöyle;

Eki Görüntüle 1645493
1.19.3 7-8 kişi için hangi paketi önerirsiniz?

Paket fiyatları şöyle;

Eki Görüntüle 1645493

Ek Açıklama 2023-01-25 235600.png

Paketler bende bu şekil gözüküyor sizde neden farklı?

Paketler bende bu şekil gözüküyor sizde neden farklı?
Hocam altta AMD Ryzen'e tıklamanız gerek, biraz görülmesi zor biliyorum.

1674680257748.png

RAM miktarıyla ilgili araştırıyorum..

1.19.3 7-8 kişi için hangi paketi önerirsiniz?
Net bir bilgi bulamadım, tavsiyem 6GB'lıktan başlayın, baktınız sorun var desteğe iletip 8'e yükseltebiliyorsunuz para ödemeden.

Bu arada sunucu paneli de oldukça iyi, FTP bağlantısı var ve birden fazla hesap açıp o hesaplara yetkiler verebiliyorsunuz(panel içinden)

Modsuz için 8 GB çok gibi bence. E5-2697V4 & X5670 işlemci 6 GB RAM ile açsam nasıl olur? İşlemci performansı çok etkiler mi?

Modsuz için 8 GB çok gibi bence. E5-2697V4 & X5670 işlemci 6 GB RAM ile açsam nasıl olur? İşlemci performansı çok etkiler mi?
Hocam Xeon işlemciyle çok güzel deneyimlerim olmadı(2-3 kişi olduktan sonra TPS düşmeye başlıyordu) açıkçası o yüzden Ryzen tavsiye ediyorum.

İsterseniz RAM'i daha da kısıp 4GB'la da başlayabilirsiniz, ben garanti olsun diye yüksek değer veriyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı