BatihostMinecraft'ı 7-8 kişi oynuyoruz fakat Aternos ve PloudOS gibi ücretsiz sunucu açma sitelerinin verdiği performansı sevmedik. Ücretli almatı düşünüyoruz. Nereden almalıyız?
SagaNetwork güzel gibi. Zamanında kullanmıştım, Ryzen 9 paketleri güzel, sunucularda İstanbul Comnet'te ping çok fazla olmaz.Minecraft'ı 7-8 kişi oynuyoruz fakat Aternos ve PloudOS gibi ücretsiz sunucu açma sitelerinin verdiği performansı sevmedik. Ücretli almatı düşünüyoruz. Nereden almalıyız?
1.19.3 7-8 kişi için hangi paketi önerirsiniz?SagaNetwork güzel gibi. Zamanında kullanmıştım, Ryzen 9 paketleri güzel, sunucularda İstanbul Comnet'te ping çok fazla olmaz.
Paket fiyatları şöyle;
Eki Görüntüle 1645493
SagaNetwork güzel gibi. Zamanında kullanmıştım, Ryzen 9 paketleri güzel, sunucularda İstanbul Comnet'te ping çok fazla olmaz.
Paket fiyatları şöyle;
Eki Görüntüle 1645493
Hocam altta AMD Ryzen'e tıklamanız gerek, biraz görülmesi zor biliyorum.Paketler bende bu şekil gözüküyor sizde neden farklı?
Net bir bilgi bulamadım, tavsiyem 6GB'lıktan başlayın, baktınız sorun var desteğe iletip 8'e yükseltebiliyorsunuz para ödemeden.1.19.3 7-8 kişi için hangi paketi önerirsiniz?
Hocam Xeon işlemciyle çok güzel deneyimlerim olmadı(2-3 kişi olduktan sonra TPS düşmeye başlıyordu) açıkçası o yüzden Ryzen tavsiye ediyorum.Modsuz için 8 GB çok gibi bence. E5-2697V4 & X5670 işlemci 6 GB RAM ile açsam nasıl olur? İşlemci performansı çok etkiler mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.