Minecraft aşırı RAM kullanımı

emreyılmaz8

Kilopat

Minecraft'a 2 GB RAM vermeme rağmen görev yöneticisinde 10 11 GB RAM kullanıyor ve Alt Tab attığımda oyun sürekli çöküyor. 1.12.2 sürümündeyim ve sadece 2 mod yüklü (Galacticraft+just enough items) Telefondan çektim çünkü SS alma programı bile çalışmadı. (16 GB RAM) +multiplayer

Orijinal Minecraft'mı eğer değilse crack kullanmanızı önermem.

Forge için ayrı sürüm oluşturuyor, ona ayarladınız değil mi RAM kullanımı için olan ayarı?

Shader ağır gelmiş olabilir. Ekran kartınız nedir? Orada 8 mod yazıyor, üstüne "sadece 711 MB kullanıyorum" diyor, garip.

Mod ve Shader için gayet normal. Shader özellikle iyi optimize edilmemiş bir grafik modu. Bellek sızıntısı yaşaması gibi sorunlar olabilir.

Bellek miktarını sınırlasan da o sınırı aşıyorlar gibi gözüküyor. Opera GX gibi sınır koyunca, aştığında tarayıcıyı çökertip veri kaybı yaşatmıyor en azından.

Orijinal Minecraft'mı eğer değilse crack kullanmanızı önermem.

Büyük ihtimalle değil, Forge ile OptiFine'ı aynı anda kurup çalıştıracağını sanmam çok bilgisi olmayan birinin. Eğer bilgili olsaydı buraya sormasına gerek olmazı, kaldı ki RAM'i bile 2 GB vermiş oyuna.

bencede öyle

Onu bilmiyorum ben Forge'yi OptiFine'sız oynamam ama hiç bunlara dikkat etmedim

Ben seçeneği olan tüm oyunlarda info ekranını açıp oynadığım için bu kadar detay biliyorum, Valorant'ta bile gereksiz şeyler açık sol üstte bende.

Oyuna RAM verin azıcık yazıktır günahtır. Bu arada Shader ve Modpack bunun sebebi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…