- Makaleler
- 2
Arkadaşlar 5 stack elma verdim yine de üstüne binemiyorum. Püf noktası falan mı var anlamadım?
Arkadaşlar 5 stack elma verdim yine de üstüne binemiyorum. Püf noktası falan mı var anlamadım?
Hocam bu at seni sömürmüş kes gitsin bir deri set falan yaparsın. Bu arada bu kadar elma yemesi normal değil.
Yok ya boş elle de basıyorum şaha kalkıyor öldürünce elmalarımı geri alabilsem keşkeHocam ata boş elle basman lağzım. O zaman binersin, atarsa bi' daha binersin, kalp çıkınca evcilleşir, saddle takarak sürebilirsiniz.
Senin mesele altın yumurtlayan tavuğa dönmüş.Yok ya boş elle de basıyorum şaha kalkıyor öldürünce elmalarımı geri alabilsem keşke.
Başka bir atla denediniz mi?Yok ya boş elle de basıyorum şaha kalkıyor öldürünce elmalarımı geri alabilsem keşke.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.