Light_Duman
Yoctopat
Daha fazla
Merhaba hayırlı sabahlar, arkadaş ortamında sunucu işlerini halleden benim. Birkaç ay önce sunucuda aniden bir şekilde.
"java.net.socketexception connection reset." hatası ortaya çıktı. Bu sorun bilgisayarda çıkınca telefon ve tabletten denedim. Bilgisayarda "java.net.socketexception connection reset." telefon ve tablette: "Java. Nio. Channelsclosed. Channelexception" hatası veriyordu. Bende bilgisayardan Minecraft'ı sildim ve tekrar indirdim sorun devam edince telefon ve tabletten de silip tekrar yükledim. Sorun devam ediyordu, Aternos'ta bir sorun olduğunu düşünerek Aternos hesabını sildirdim ve 2 hafta sonra yeni hesap açıp tekrar sunucu oluşturdum.
Sorun hala devam ediyordu. Aradan birkaç ay geçti şimdi ise buradayım, birkaç video izledim ama yardımcı olmadı.
Sunucu ayarları:
Presenter.
Bu pluginlerden bir tanesi sorun çıkarıyor olabilir ama neredeyse hepsi daha önce çalışan pluginlerdi.
Ayrıca sunucuya hiç giremiyorum, günlük'te hiçbir sorun olduğunu söylemiyor.
"java.net.socketexception connection reset." hatası ortaya çıktı. Bu sorun bilgisayarda çıkınca telefon ve tabletten denedim. Bilgisayarda "java.net.socketexception connection reset." telefon ve tablette: "Java. Nio. Channelsclosed. Channelexception" hatası veriyordu. Bende bilgisayardan Minecraft'ı sildim ve tekrar indirdim sorun devam edince telefon ve tabletten de silip tekrar yükledim. Sorun devam ediyordu, Aternos'ta bir sorun olduğunu düşünerek Aternos hesabını sildirdim ve 2 hafta sonra yeni hesap açıp tekrar sunucu oluşturdum.
Sorun hala devam ediyordu. Aradan birkaç ay geçti şimdi ise buradayım, birkaç video izledim ama yardımcı olmadı.
Sunucu ayarları:
Presenter.
Kod:
Name: Vainotech.
IP: Vainotech. Aternos. Me.
Port: 18452.
Software: Spigot.
Version: 1.21.1 (4344)
Settings.
Description: (blue) (thick) vainotech (white) (ıtalic) sunucusuna hoş geldin! ☠
Max players = 50.
Difficult = normal.
Online mode = true.
Enable command block = enable.
Spawn animals = true.
Spawn npcs = true.
Force gamemode = false.
Gamemode = Survival.
White list = false.
PvP = true.
Allow Flight = true.
Spawn monsters = true.
Allow nether = true.
Spawn protection = 0
Java version: Java 21.
Timeframe: Europe/Istanbul
Plugins.
Essentialsx.
Skinsrestorer.
Viaversion.
Shopkeepers.
Znpcsplus.
Geysermc.
Viarewind.
Geyserskinmanager.
The floor ıs lava.
Worlds.
World seed: 2970661052806846897.
Bu pluginlerden bir tanesi sorun çıkarıyor olabilir ama neredeyse hepsi daha önce çalışan pluginlerdi.
Ayrıca sunucuya hiç giremiyorum, günlük'te hiçbir sorun olduğunu söylemiyor.