Minecraft 'java.net.socketexception connection reset' hatasıyla sunucudan atıyor

İşletim sistemi
Windows 10

AdoQeT

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F // Inno3D Twin X2 RTX 4060 // MSI Pro A620M-E DDR5 // Crucial Pro 1x16 GB 6000MHz // AOC 24G4X 23.8" 0.5ms 180Hz
Minecraft'te arkadaşım Aternos üzerinden sunucu kurmuş. Bu sunucuya giriyorum hiçbir şey yapamadan 5 saniye sonra "java.net.socketexception connection reset" hatasıyla beni atıyor ve bu 5 saniye içerisinde internetimi diğer hiçbir uygulama ve sitede kullanamıyorum (Discord,Ggoogle vb.). Bunun için yardım eder misiniz?

Java'yı silip en son sürümü indirip deneyebilir misin?
Java silip yükledim
Minecraft silip yükledim
Modem resetledim
DNS resetledim
Yeni bir windows kullanıcısı bile açıp denedim yine aynı.

Java silip yükledim.
Minecraft silip yükledim.
Modem resetledim.
DNS resetledim.
Yeni bir Windows kullanıcısı bile açıp denedim yine aynı.

Bende daha önce Aternos'dan sunucu açıp oynuyordum oyundaki ismini Aternos'tan kayıt etmeden ( güvenilir oyuncular bölümü ) servere falan giremiyordun öyle bir şey olma ihtimali olabilir mi?

Bende daha önce Aternos'dan sunucu açıp oynuyordum oyundaki ismini Aternos'tan kayıt etmeden ( güvenilir oyuncular bölümü ) servere falan giremiyordun öyle bir şey olma ihtimali olabilir mi?
Hocam servera giriyorum yazmışım. Girmekle alakalı bi sıkıntım yok yani.

Hocam servera giriyorum yazmışım. Girmekle alakalı bir sıkıntım yok yani.

Anladım pardon. Bende anlamadım internetten sorunu araştırdım ama internetteki tüm çözümleride yapmışsın yerinde olsam Minecraft'la ilgili her şeyi siler tekrar kurardım bilgisayara başka çözüm yok gibi çünkü.

Anladım pardon. Bende anlamadım internetten sorunu araştırdım ama internetteki tüm çözümleride yapmışsın yerinde olsam Minecraft'la ilgili her şeyi siler tekrar kurardım bilgisayara başka çözüm yok gibi çünkü.
Hocam onuda yazmışım :D . Minecraft ve javayı silip kurdum yine aynı :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı