SubhanXd Centipat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 186 Çözümler 1 6 Kasım 2022 #1 Selam. Minecraft oynarken bu hatayla karşılaştım. Nasıl çözerim?
Çözüm alicsndemir 6 Kasım 2022 SubhanXd dedi: Sürümü nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam GeForce Experience indirip kolaylıkla güncel driveri indirip kurabilirsiniz. Sürekli güncelliğini kolaylıkla kontrol edebilirsiniz.
SubhanXd dedi: Sürümü nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam GeForce Experience indirip kolaylıkla güncel driveri indirip kurabilirsiniz. Sürekli güncelliğini kolaylıkla kontrol edebilirsiniz.
SEWIHTN Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #2 SubhanXd dedi: Selam. Minecraft oynarken bu hatayla karşılaştım. Nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... 1.17 ve üstünü açarsan ekran kartın yetmez aynısı bana da oluyor onu düzeltemezsin yeni ve iyi bir ekran kartı alman gerekiyor. Artı 0 Eksi
SubhanXd dedi: Selam. Minecraft oynarken bu hatayla karşılaştım. Nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... 1.17 ve üstünü açarsan ekran kartın yetmez aynısı bana da oluyor onu düzeltemezsin yeni ve iyi bir ekran kartı alman gerekiyor.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 6 Kasım 2022 #3 Sistem özellikleriniz nedir hocam? Keşke belirtseydiniz. Artı 0 Eksi
EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.834 Çözümler 202 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 6 Kasım 2022 #4 Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Sistem özellikleriniz nedir? Ekran kartı, işlemci ve RAM? Oyun orijinal mi? İlk etapta ekran kartı sürücünüzü güncellemeyi deneyin. İşe yaramazsa ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp yükleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Sistem özellikleriniz nedir? Ekran kartı, işlemci ve RAM? Oyun orijinal mi? İlk etapta ekran kartı sürücünüzü güncellemeyi deneyin. İşe yaramazsa ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp yükleyebilirsiniz.
KS KS SubhanXd Centipat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 186 Çözümler 1 6 Kasım 2022 #5 SEWIHTN dedi: 1.17 ve üstünü açarsan ekran kartın yetmez aynısı bana da oluyor onu düzeltemezsin yeni ve iyi bir ekran kartı alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Format sonrası böyle oldu.Sürüm:1.16.5 EgeN7 dedi: Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Sistem özellikleriniz nedir? Ekran kartı, işlemci ve RAM? Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Windows 10, Işlemci: i5-8265U, RAM-8 GB, 64 Bit, SSD-Kingston SNVS250G. 60Hz Ekran kartı-NVIDIA GeForce MX110. Artı 0 Eksi
SEWIHTN dedi: 1.17 ve üstünü açarsan ekran kartın yetmez aynısı bana da oluyor onu düzeltemezsin yeni ve iyi bir ekran kartı alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Format sonrası böyle oldu.Sürüm:1.16.5 EgeN7 dedi: Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Sistem özellikleriniz nedir? Ekran kartı, işlemci ve RAM? Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Windows 10, Işlemci: i5-8265U, RAM-8 GB, 64 Bit, SSD-Kingston SNVS250G. 60Hz Ekran kartı-NVIDIA GeForce MX110.
SEWIHTN Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #6 SubhanXd dedi: Format sonrası böyle oldu. Sürüm:1.16.5 Genişletmek için tıkla... Formatta ekran kartına zarar verdiniz herhalde nasıl oluyor bilmiyorum ama Artı 0 Eksi
SubhanXd dedi: Format sonrası böyle oldu. Sürüm:1.16.5 Genişletmek için tıkla... Formatta ekran kartına zarar verdiniz herhalde nasıl oluyor bilmiyorum ama
KS KS SubhanXd Centipat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 186 Çözümler 1 6 Kasım 2022 #7 SEWIHTN dedi: Formatta ekran kartına zarar verdiniz herhalde nasıl oluyor bilmiyorum ama Genişletmek için tıkla... Format güvenli şeklide yapıldı. Artı 0 Eksi
SEWIHTN dedi: Formatta ekran kartına zarar verdiniz herhalde nasıl oluyor bilmiyorum ama Genişletmek için tıkla... Format güvenli şeklide yapıldı.
EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.834 Çözümler 202 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 6 Kasım 2022 #8 Şu an kullandığınız ekran kartı sürücü sürümü nedir? MX110 için son olarak 526.47 sürücüsü çıkmış. Güncel değilse bu sürüme güncelleyin. Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr Windows, ekran kartı sürücüsünü otomatik olarak eski sürüm yüklemiş olabilir. Bu sebeple bu hatayı almanız gayet normal. Artı 0 Eksi
Şu an kullandığınız ekran kartı sürücü sürümü nedir? MX110 için son olarak 526.47 sürücüsü çıkmış. Güncel değilse bu sürüme güncelleyin. Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr Windows, ekran kartı sürücüsünü otomatik olarak eski sürüm yüklemiş olabilir. Bu sebeple bu hatayı almanız gayet normal.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 6 Kasım 2022 #9 Format sonrasında ekran kartı driverini kurdunuz mu? Kurmadıysanız problem bundan kaynaklıdır. GeForce Game Ready Sürücüsü | 526.47 | Windows 10 64-bit, Windows 11 | NVIDIA bu linkten güncel sürümü indirip kurun sorun çözülür. Artı 0 Eksi
Format sonrasında ekran kartı driverini kurdunuz mu? Kurmadıysanız problem bundan kaynaklıdır. GeForce Game Ready Sürücüsü | 526.47 | Windows 10 64-bit, Windows 11 | NVIDIA bu linkten güncel sürümü indirip kurun sorun çözülür.
5 596179 Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 57 Çözümler 1 6 Kasım 2022 #10 Ekran kartı driverini güncellemeyi veya yoksa indirebilirmisin? Artı 0 Eksi