Sürümü nereden öğrenebilirim?
Sürümü nerden öğrenebilirim?Şu an kullandığınız ekran kartı sürücü sürümü nedir?
MX110 için son olarak 526.47 sürücüsü çıkmış. Güncel değilse bu sürüme güncelleyin.
![]()
Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA
<dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime>www.nvidia.com.tr
Windows, ekran kartı sürücüsünü otomatik olarak eski sürüm yüklemiş olabilir.
Masaüstüne sağ tık > Nvidia Denetim Masası > Yardım > Sistem Bilgileri > Sürücü sürümüSürümü nerden öğrenebilirim?
Sürümü nereden öğrenebilirim?
Optfiine olmadan girmeyi deneSelam. Minecraft oynarken bu hatayla karşılaştım. Nasıl çözerim?
Dediğiniz gibi yaptım:Masaüstüne sağ tık > Nvidia Denetim Masası > Yardım > Sistem Bilgileri > Sürücü sürümü
Eki Görüntüle 1564831
Hocam benim laptop Windows 10.Sağ altta Windows güncelleştirmelerini gördüm, kırmızı yani kritik seviyede görünüyor. Öncelikle Windows güncellemelerini tamamen bitirin derim, güncelleme kalmasın. Sonra ekran kartı sürücünüzü güncelleyebilirsiniz.
Evet 472.12 eski bir sürüm. Fazla eski değil ancak yine de güncel değil.
Aşağıdaki sürücüyü indirip direk kurabilirsiniz.
![]()
Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA
<dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime>www.nvidia.com.tr
Veya arkadaşların da önerdiği gibi, GeForce Experience indirip otomatik olarak kurdurtabilirsiniz.
Bunlar işe yaramazsa ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırma rehberini takip ederek kaldırıp yeniden kurmayı denemeniz gerekebilir.
Hocam benim laptop Windows 10.
Indirdim hocam.Tarama işlemini nasıl yapabilirim?Güzel arkadaşım GeForce Experience indirip taratır mısın sürücüleri.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.