Uyuz oluyorum şöyle konulara. Yav kardeşim biz müneccim miyiz nereden bilelim nerede yanlış yaptığını? Sürüm farklı; eski ve ya yeni olabilir, 1, 2 bloğu yanlış koymuşsundur ya da hiç koymamışsındır. Videosunu dikkatlice izle ve sürümlerin aynı olduğundan emin ol.
Bir de şuan fark ettim, bambu farmının nesini yanlış yaptın? En basit farmlardan biri.
Uyuz oluyorum şöyle konulara. Yav kardeşim biz müneccim miyiz nereden bilelim nerede yanlış yaptığını? Sürüm farklı; eski veya yeni olabilir, 1, 2 bloğu yanlış koymuşsundur ya da hiç koymamışsındır. Videosunu dikkatlice izle ve sürümlerin aynı olduğundan emin ol.
Bir de şu an fark ettim bambu farmının nesini yanlış yaptın? En basit farmlardan biri.
Uyuz oluyorum şöyle konulara. Yav kardeşim biz müneccim miyiz nereden bilelim nerede yanlış yaptığını? Sürüm farklı; eski ve ya yeni olabilir, 1, 2 bloğu yanlış koymuşsundur ya da hiç koymamışsındır. Videosunu dikkatlice izle ve sürümlerin aynı olduğundan emin ol.
Bir de şuan fark ettim, bambu farmının nesini yanlış yaptın? En basit farmlardan biri.