Minecraft Bedrock Edition Borderless modunda fare dışarı taşıyor

İşletim sistemi
Windows 11

gtlmedic

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 1135G7 80 Yürütme Birimi
Iris Xe Entegre Ekran Kartı
8 GB Dual Channel 3200Mhz DDR4 Ram
Merhaba ben Minecraft Bedrock Edition oynuyorum şimdi ben bu oyunu oynarken mouse kilitlenmiyor bilgisayarı sıfırladığımdan beri görev çubuğuna falan taşıyor aşağı bakmaya çalıştığımda, yukarı bakmaya çalışıyorum oyunu kapama butonuna falan geliyor. Odaklanma ayarlarını falan kapattım tam ekran modunda kullanıyorum borderless modundada direkt taşıyor mouse sanki masaüstünde geziniyormuşum gibi. Mouse ayarlarını odaklanmayı game barı falan her şeyi kurcaladım en sonunda silip geri yükledim ama düzelmedi ne yapabilirim? Windows 11 kullanıyorum.

Merhaba ben Minecraft Bedrock Edition oynuyorum şimdi ben bu oyunu oynarken mouse kilitlenmiyor bilgisayarı sıfırladığımdan beri görev çubuğuna falan taşıyor aşağı bakmaya çalıştığımda, yukarı bakmaya çalışıyorum oyunu kapama butonuna falan geliyor. Odaklanma ayarlarını falan kapattım tam ekran modunda kullanıyorum borderless modundada direkt taşıyor mouse sanki masaüstünde geziniyormuşum gibi. Mouse ayarlarını odaklanmayı game barı falan her şeyi kurcaladım en sonunda silip geri yükledim ama düzelmedi ne yapabilirim? Windows 11 kullanıyorum.

Sadece Minecraft'ta mı oluyor yoksa tüm oyunlarda mı?

Sadece Minecraft'ta mı oluyor yoksa tüm oyunlarda mı?

Bu sadece Minecraft'ta oluyor bir de şöyle bir şey var sadece Bedrock Edition'da oluyor bir de Java Editionda falan hiç olmuyor bu hatalar..

Bu sadece Minecraft'ta oluyor bir de şöyle bir şey var sadece Bedrock Edition'da oluyor bir de Java Edition'da falan hiç olmuyor bu hatalar.

Video ayarlarından tam ekran seçeneğini aktifleştir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı