Minecraft Bedrock Editon alanlara Java editon hediye edilecek!

Şimdi şu anda alırsam bana ikisinin de geleceği kesin değil mi? Duyurulduktan sonraki alımlar geçerli değil gibi bir şey yok. Ben okuyunca arada kaldım da ondan 7 haziranda almayı düşünüyordum.
Kesin.

"If I already own one of the two games, how will I be able to redeem this offer to get the other game?

"To redeem the version of the game you don’t yet own when the offer goes live, visit the Microsoft Store, and click “get” on the new bundle at no additional charge."

Burada teklif sunulunca bundleı bedavaya alabileceğiniz yazıyor.

Bedrock Edition ilk çıktığında ücretsiz bir şekilde orijinal Minecraft kullanıcılarına da verilmişti. Şu anda da tam tersi oluyor galiba.
Ücretsiz bir şekilde Minecraft Windows 10 Edition / Bedrock Edition sahibi oldum ama hiçbir zaman orijinal Java Edition'ın yerini tutmuyor.

Hocam şu an alsam geçerli mi? Yoksa önceden alan kullanıcılar içinmi geçerli.
Evet, geçerli. Teklifin sunulduğu tarihten önce alan herkes tekliften yararlanabilecek.
Bedrock Edition ilk çıktığında ücretsiz bir şekilde orijinal Minecraft kullanıcılarına da verilmişti. Şu anda da tam tersi oluyor galiba.
Ücretsiz bir şekilde Minecraft Windows 10 Edition / Bedrock Edition sahibi oldum ama hiçbir zaman orijinal Java Edition'ın yerini tutmuyor.
O zaman size hayırlı olsun.

Ek olar Java sahipleri de(hesabını Mojang hesabından Microsoft hesabına geçirmiş Java sahipleri) Bedrock sahibi olacak. Dolayısıyla hesabını Microsoft hesabına bağlanmamış olanlar bağlasın.

Evet, geçerli. Teklifin sunulduğu tarihten önce alan herkes tekliften yararlanabilecek.

O zaman size hayırlı olsun.

Ek olar Java sahipleri de(hesabını Mojang hesabından Microsoft hesabına geçirmiş Java sahipleri) bedrock sahibi olacak. Dolayısıyla hesabını Microsoft hesabına bağlanmamış olanlar bağlasın.

Microsoft hesabımın Mojang hesabına bağlı olup olmadığını nereden görebilirim?

"To redeem the version of the game you don’t yet own when the offer goes live, visit the Microsoft Store, and click “get” on the new bundle at no additional charge."

Burada teklif sunulunca bundleı bedavaya alabileceğiniz yazıyor.
Şimdi okuyunca bana da öyle geldi ve satın aldım hocam, umarım dediğimiz gibi olur.

1654451299650.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı