Rehber Minecraft Bedrock mod yapma

Bir deneyeyim sonra tekrar buraya yazsam olur mu?

Ben blok yaparken sadece modelleme yapacağız sandım kodlama da varmış😅.

Ben blok yaparken sadece modelleme yapacağız sandım kodlama da varmış😅.
Bazen sayfa sayfa kod yazmak gerekicek 😅 ama mantık gayet basit

Minecraft Bedrock function part 2 modlarımızdan nasıl kazanç elde ederiz? rehberin devamı umarım yararlı olur.

Minecraft Bedrock mod yapma Part 3 Block Ekleme part 3 üyle beraber

Son düzenleme:
Hocam halen bu modlarla uğraşıyor musunuz?
Merhabalar, bu modlara devam etmiyorum İstanbul Büdotek Teknoparkta çalışıyorum artık ve yoğunluklu olarak c++ kullanıyorum ayrıca Minecraft tarafında ise bırakmış durumdayım modlama satışlarında değilde Riot Games'e clientler, yazılımlar veya sistem açıkları ile ek kazançlar yapıyorum.

Merhaba, bu modlara devam etmiyorum İstanbul büdotek teknoparkta çalışıyorum artık ve yoğunluklu olarak C++ kullanıyorum ayrıca Minecraft tarafında ise bırakmış durumdayım modlama satışlarında değil de Riot Games'e Client'ler, yazılımlar veya sistem açıkları ile ek kazançlar yapıyorum.

Peki hocam iyi günler dilerim.

Ancak Minecraft mod yapmak için kullanılan kod mimarisi birçok dökümantasyon ve deneme-yanılma şekliyle kavranabilinecek birşey tavsiyem JSON ve TypeScript kontrol ederek başlanabilir

Peki hocam iyi günler dilerim.
İyi günler yinede sorunuz olursa yanıtlamaya çalışırım

Ancak Minecraft mod yapmak için kullanılan kod mimarisi birçok dokümantasyon ve deneme-yanılma şekliyle kavranabilinecek bir şey tavsiyem JSON ve typescript kontrol ederek başlanabilir.

İyi günler yine de sorunuz olursa yanıtlamaya çalışırım.

Minecraft PE veya Bedrock yapay zeka kullanarak mod oluşturmaya çalışıyorum ilk modum kapıya animasyon modu eklemek ancak hep bir sorun çıkıyor sizce bu modu yapmak için nasıl bir yol izlemeyeliyim
Ayrıca blokları kırınca fizik modu varmış oda zamanla çalışmamaya başladı bana yardımcı olursanız gerçekten çok sevirim hocam içimde çok büyük bir heves var.

Bir kapı animasyonu yapmak istiyorsanız, her kapının bir adet model iskeleti ve birde animasyon iskeleti bulunuyor "GitHub - ZtechNetwork/MCBVanillaResourcePack: Minecraft: Bedrock Edition Vanilla Resource Pack" şu githubta bulunan Vanilladaki kapı içeriğini ayıklayıp kapıdaki bağlamları düzenleyip ardından Blockbenchi ile animasyon ekledikten sonra porjeye import etmek gerekir, block kırma fiziğide yeni sürümün deneysel özelliklerinin farklılaşmasında kaynaklı olaraktır yapımcı yeni sürüme uyarlanması beklenebilir.
Minecraft PE veya Bedrock yapay zeka kullanarak mod oluşturmaya çalışıyorum ilk modum kapıya animasyon modu eklemek ancak hep bir sorun çıkıyor sizce bu modu yapmak için nasıl bir yol izlemeyeliyim
Ayrıca blokları kırınca fizik modu varmış oda zamanla çalışmamaya başladı bana yardımcı olursanız gerçekten çok sevirim hocam içimde çok büyük bir heves var.

Bir kapı animasyonu yapmak istiyorsanız, her kapının bir adet model iskeleti ve bir de animasyon iskeleti bulunuyor "GitHub - ZtechNetwork/MCBVanillaResourcePack: Minecraft: Bedrock Edition Vanilla Resource Pack" şu GitHub'ta bulunan vanilladaki kapı içeriğini ayıklayıp kapıdaki bağlamları düzenleyip ardından blockbenchi ile animasyon ekledikten sonra porjeye import etmek gerekir, block kırma fiziğide yeni sürümün deneysel özelliklerinin farklılaşmasında kaynaklı olaraktır yapımcı yeni sürüme uyarlanması beklenebilir.

Hocam müsait bir zaman daha detaylı anlatır mısınız? Kapı dokularınımı indireceğim nasıl yapacağım gerçekten kafam çok karışık daha önce sadece RS paketleri kurduğum için addon kısmında büyük bir bilgi eksiğim var ve şu an tek bilgi kaynağım sizsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı