Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.737 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #1 Merhaba, Bedrock sürümünde 1.21.1 gitmem lazım şu an 1.21.23 mü ne onda. Nasıl güvenli şekilde değiştirebilirim?
Merhaba, Bedrock sürümünde 1.21.1 gitmem lazım şu an 1.21.23 mü ne onda. Nasıl güvenli şekilde değiştirebilirim?
uchiha249 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 20 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri Intel İ5 13th gen 16 GB DDR4 RTX 2050 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 8 Eylül 2024 #2 Dorzi dedi: Merhaba, Bedrock sürümünde 1.21.1 gitmem lazım şu an 1.21.23 mü ne onda. Nasıl güvenli şekilde değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Mobilden oynuyorsan APK yükleyebilirsin ama pek güvenli değil başka yolu yok PC'den değiştiremezsin.
Dorzi dedi: Merhaba, Bedrock sürümünde 1.21.1 gitmem lazım şu an 1.21.23 mü ne onda. Nasıl güvenli şekilde değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Mobilden oynuyorsan APK yükleyebilirsin ama pek güvenli değil başka yolu yok PC'den değiştiremezsin.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.737 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #3 uchiha249 dedi: Mobilden oynuyorsan APK yükleyebilirsin ama pek güvenli değil başka yolu yok PC'den değiştiremezsin. Genişletmek için tıkla... Bir program ile değiştiğini gördüm. Onu kullanırsam ne olabilir en fazla? PC bu arada.
uchiha249 dedi: Mobilden oynuyorsan APK yükleyebilirsin ama pek güvenli değil başka yolu yok PC'den değiştiremezsin. Genişletmek için tıkla... Bir program ile değiştiğini gördüm. Onu kullanırsam ne olabilir en fazla? PC bu arada.
Ömer2344 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 122 8 Eylül 2024 #4 Bedrock Launcher'lar var işinizi görür.
Ş şahıs Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 1.434 Çözümler 8 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 1600 Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Asus rx 550 4gb gigabyte b450m -h wd10ezex , suv400s37240g Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 8 Eylül 2024 #5 System32 ve Microsoft Store'nin dosyalarını oynayarak yapan var ama korsan olarak sayılır ve güvenli değil.
System32 ve Microsoft Store'nin dosyalarını oynayarak yapan var ama korsan olarak sayılır ve güvenli değil.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.737 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ömer2344 dedi: Bedrock Launcher'lar var işinizi görür. Genişletmek için tıkla... Bu iki linkteki gibi program mı? Birde güvenli mi? Güvenli bir launcher önerebilir misiniz? Ve bunları kullanırsam başıma en kotu ne gelebilir? @Ömer2344 Dediğiniz şey bu mu? Bedrock Launcher (açık kaynak kodlu github) Son düzenleme: 8 Eylül 2024
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ömer2344 dedi: Bedrock Launcher'lar var işinizi görür. Genişletmek için tıkla... Bu iki linkteki gibi program mı? Birde güvenli mi? Güvenli bir launcher önerebilir misiniz? Ve bunları kullanırsam başıma en kotu ne gelebilir? @Ömer2344 Dediğiniz şey bu mu? Bedrock Launcher (açık kaynak kodlu github)
F ferdi6754 Centipat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 202 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #7 Dorzi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu iki linkteki gibi program mı? Birde güvenli mi? Güvenli bir launcher önerebilir misiniz? Ve bunları kullanırsam başıma en kotu ne gelebilir? @Ömer2344 Dediğiniz şey bu mu? Bedrock Launcher (açık kaynak kodlu github) Genişletmek için tıkla... Hocam kullanıyorum herhangi bir sıkıntı çıkarmaz güvenebilirsiniz.
Dorzi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu iki linkteki gibi program mı? Birde güvenli mi? Güvenli bir launcher önerebilir misiniz? Ve bunları kullanırsam başıma en kotu ne gelebilir? @Ömer2344 Dediğiniz şey bu mu? Bedrock Launcher (açık kaynak kodlu github) Genişletmek için tıkla... Hocam kullanıyorum herhangi bir sıkıntı çıkarmaz güvenebilirsiniz.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.737 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #8 ferdi6754 dedi: Hocam kullanıyorum herhangi bir sıkıntı çıkarmaz güvenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangisini? Bedrock Launcher bunu mu? Videosu vs. Var mı bana karışık geldi biraz.
ferdi6754 dedi: Hocam kullanıyorum herhangi bir sıkıntı çıkarmaz güvenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangisini? Bedrock Launcher bunu mu? Videosu vs. Var mı bana karışık geldi biraz.
F ferdi6754 Centipat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 202 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #9 Dorzi dedi: Hangisini? Bedrock Launcher bunu mu? Genişletmek için tıkla... Github bedrock launcher.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.737 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #10 ferdi6754 dedi: Github bedrock launcher. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sadece indirip kursam yeterli mi? Eski Minecraft'ımı silmem gerekiyor mu? Birde Microsoft hesabımı veriyoruz birşey olmaz değil mi?
ferdi6754 dedi: Github bedrock launcher. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sadece indirip kursam yeterli mi? Eski Minecraft'ımı silmem gerekiyor mu? Birde Microsoft hesabımı veriyoruz birşey olmaz değil mi?