Minecraft Bedrock sürüm nasıl değiştirilir?

Teşekkürler sadece indirip kursam yeterli mi?
Eski Minecraft'ımı silmem gerekiyor mu? Bir de Microsoft hesabımı veriyoruz bir şey olmaz değil mi?

Eski Launcher silmek zorunda değilsin, Bedrock sende kurulu olsa da olur olmasa da olur. Microsoft vermenin sebebi korsan kulanımını önlemek sanırım.

Eski Launcher silmek zorunda değilsin, Bedrock sende kurulu olsa da olur olmasa da olur. Microsoft vermenin sebebi korsan kulanımını önlemek sanırım.
Bir sorum daha var. Ben 1.21'e çekersem online sunuculara girebilir miyim? Mesela Cubecraft. Arkadaşım telden giriyor sürümü 1.21

Bir sorum daha var. Ben 1.21'e çekersem online sunuculara girebilir miyim? Mesela Cubecraft. Arkadaşım telden giriyor sürümü 1.21
Bedrock sunuculara girmek için en son sürüm lazım(çoğu sunucu öyle).

Arkadaşınla beraber girebilirsiniz.

Cubecraft denedik ikimizde girebiliyoruz. Özel dünya gelince teldeki 1.21.1 kullandığı için PC'de eski sürüm hatası yiyorum. O yüzden bunu deneyeceğim bakalım. Teşekkürler herkese.

Hocam çok soru sordum ama eski sürüm ile oynarsam veya sunuculara girersem sunucudan veya Xbox hesabından Minecrafttan ban yeme riskim var mı? Yani Microsoft veya Mojang onayladı mi bunu?

Son düzenleme:
Cubecraft denedik ikimizde girebiliyoruz. Özel dünya gelince teldeki 1.21.1 kullandığı için PC'de eski sürüm hatası yiyorum. O yüzden bunu deneyeceğim bakalım. Teşekkürler herkese.

Hocam çok soru sordum ama eski sürüm ile oynarsam veya sunuculara girersem sunucudan veya Xbox hesabından Minecrafttan ban yeme riskim var mı? Yani Microsoft veya Mojang onayladı mi
Hocamban yemek için bir sebep yok,rahatça oynayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı