Çözüldü Minecraft Bedrock sürüme mod nasıl indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Bedrock versiyonunda market ilgimi çekti. Acaba ben Java yerine Bedrock'ta oynasam yine Curse Forge'den mod indirip oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu biraz kötü oldu. Peki bu addons'lar tam olarak nasıl modlar? Yani shader ve resource pack'lerde dahil oluyor mu? Ezcümle shader ve resource pack de satın alınabiliyor mu?
Addonlar bildiğimiz mod gibi çalışıyor. İlk sıralarda gerçekçi ağaçlar, dinamik ışıklandırma gibi şeyler var. Resource pack konusunda ayrı ayrı Shader ve resource pack kuramıyorsun. Texture pack ile birleştirilmiş şekilde bir shader kurabiliyorsun. Yani direkt olarak shaderpack kuracağın bir dosya yok oyunda.

Örnek olarak:

Bedrock için addonlara bakmak istersen:

Bedrock için texture packlere ve shader packlere bakmak istersen:
Java'yı sevmemizin sebebi zaten modlar. Bedrock'da her şey Store'da parayla vb almanız gerekiyor.

Hocam onu ben de biliyorum fakat diğer yandan da Bedrock modları da ilgimi çekti, bir de Java'ya göre biraz daha teknik açıdan gelişmiş bir versiyon.

Hocam onu ben de biliyorum fakat diğer yandan da Bedrock modları da ilgimi çekti, bir de Java'ya göre biraz daha teknik açıdan gelişmiş bir versiyon.
Bedrock'ta markette satılan modları diyorsanız onları ücretsiz indirmenizin bir yolu yok. Paylaşımı yasak zaten. CurseForge'da mod yapımcıları tarafından ücretsiz yapılan addonlar var sadece.

Bedrock'ta mod yok ama addonlar var. CurseForge'ta Minecraft Bedrock Addons diye bir kısım var oradan indirip oynabilirsiniz. Masaüstü uygulamasından direkt olarak kurma gibi bir şey var mı emin değilim ama internet sitesinden. Mcaddon olarak indirip kendiniz kurabilirsiniz.

Teşekkürler. Bende curse Forge uygulaması var onu mod yöneticisi olarak kullanıyorum, bunu Bedrock için de yapmak mümkün mü? Tam anlamadım.

Bedrock'ta markette satılan modları diyorsanız onları ücretsiz indirmenizin bir yolu yok. Paylaşımı yasak zaten. CurseForge'da mod yapımcıları tarafından ücretsiz yapılan addonlar var sadece.

Yok yani marketteki modlardan kastettim ama tabii ücretsiz satın alınamaması lazım, sadece o marketteki birkaç addon denilen şeyleri yükleyip arkasından Java'da daha önceden kullandığım shader ve resource Pack'ları tekrar kullanabiliyor muyum onu çözemedim bir türlü.

Teşekkürler. Bende Curse Forge uygulaması var onu mod yöneticisi olarak kullanıyorum, bunu Bedrock için de yapmak mümkün mü? Tam anlamadım.
Kontrol etmeniz gerek emin değilim. Eğer yapamıyorsanız internet sitesinden dosya olarak indirip kurabilirsiniz.

Yok yani marketteki modlardan kastettim ama tabii ücretsiz satın alınamaması lazım, sadece o marketteki bir kaç addon denilen şeyleri yükleyip arkasından Java'da daha önceden kullandığım shader ve resource pack'ları tekrar kullanabiliyor muyum onu çözemedim bir türlü
Javadaki Shader ve kaynak paketleri javaya özel aynılarını kullanamazsınız fakat CurseForge üzerinde benzerlerini bulabilirsiniz.

Kontrol etmeniz gerek emin değilim. Eğer yapamıyorsanız internet sitesinden dosya olarak indirip kurabilirsiniz.

Javadaki Shader ve kaynak paketleri javaya özel aynılarını kullanamazsınız fakat CurseForge üzerinde benzerlerini bulabilirsiniz.
Bu biraz kötü oldu. Peki bu addons'lar tam olarak nasıl modlar? Yani shader ve resource pack'lerde dahil oluyor mu? Ezcümle shader ve resource pack de satın alınabiliyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı