Minecraft Bedrock versiyonu için OptiFine var mı?

Olsa olsa olsa çakma texture packler vardır.
Peki bir sorum daha olacak benim bilgisayarımda javada çok drop falan yediğim için optifine kurmuştum ve herşey çözülmüştü şimdi bedrocka geçeceğim bedrockın optimizasyonu javadan dahamı iyi yoksa tam tersimi yani bedrockta dahamı az kasar?

Bedrock, Java'ya göre daha kısıtlı. Yani her isteyen sürüm çıkartamıyor. Zaten Java optimize değil optifine optimize ediyor. Bedrock optimize olarak geliyor.
Yani ben javaya kasma sorunundan dolayı optifine kurmuştum ve çözülmüştü bedrockta bilgisayarım kasmazmı?

Peki bir sorum daha olacak benim bilgisayarımda javada çok drop falan yediğim için optifine kurmuştum ve herşey çözülmüştü şimdi bedrocka geçeceğim bedrockın optimizasyonu javadan dahamı iyi yoksa tam tersimi yani bedrockta dahamı az kasar?
Bedrockta daha az kasar. Javada 20 chunkların üstüne zar zor cikarken bedrockta fulleyebiliyorum chunkları.

Sisteminiz nedir?

Bedrock optimizasyon açısından çok daha kararlı bir sürüm hocam chunkları fulleyince bile Java'ya göre daha akıcı oluyor.

Bedrock optimizasyon açısından çok daha kararlı bir sürüm hocam chunkları fulleyince bile Java'ya göre daha akıcı oluyor.
Hatta 1.21'de iki sürümü de daha optimize hale getirdiler.

Ekran kartı nvidia 940 mx 12gb ram 128gb ssd i5 7.nesil (laptop).
Tahminimce oynarır ya. Bir deneyin orijinal Minecraft'ınız var mı?

Bedrock optimize konusunda aşırı iyi. Örnek veriyorum Java'da 13 chunk stabil oynayan bir bilgisayarınız var diyelim Bedrock'ta 24 chunk stabil oynatabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı