Minecraft'ın Bedrock versiyonu için OptiFine var mı?
Bedrock, Java'ya göre daha kısıtlı. Yani her isteyen sürüm çıkartamıyor. Zaten Java optimize değil optifine optimize ediyor. Bedrock optimize olarak geliyor.Minecraft'ın Bedrock versiyonu için OptiFine var mı?
Peki bir sorum daha olacak benim bilgisayarımda javada çok drop falan yediğim için optifine kurmuştum ve herşey çözülmüştü şimdi bedrocka geçeceğim bedrockın optimizasyonu javadan dahamı iyi yoksa tam tersimi yani bedrockta dahamı az kasar?Olsa olsa olsa çakma texture packler vardır.
Yani ben javaya kasma sorunundan dolayı optifine kurmuştum ve çözülmüştü bedrockta bilgisayarım kasmazmı?Bedrock, Java'ya göre daha kısıtlı. Yani her isteyen sürüm çıkartamıyor. Zaten Java optimize değil optifine optimize ediyor. Bedrock optimize olarak geliyor.
Bedrockta daha az kasar. Javada 20 chunkların üstüne zar zor cikarken bedrockta fulleyebiliyorum chunkları.Peki bir sorum daha olacak benim bilgisayarımda javada çok drop falan yediğim için optifine kurmuştum ve herşey çözülmüştü şimdi bedrocka geçeceğim bedrockın optimizasyonu javadan dahamı iyi yoksa tam tersimi yani bedrockta dahamı az kasar?
Ekran kartı nvidia 940 mx 12gb ram 128gb ssd i5 7.nesil (laptop).Bedrockta daha az kasar. Javada 20 chunkların üstüne zar zor cikarken bedrockta fulleyebiliyorum chunkları.
Sisteminiz nedir?
Hatta 1.21'de iki sürümü de daha optimize hale getirdiler.Bedrock optimizasyon açısından çok daha kararlı bir sürüm hocam chunkları fulleyince bile Java'ya göre daha akıcı oluyor.
Tahminimce oynarır ya. Bir deneyin orijinal Minecraft'ınız var mı?Ekran kartı nvidia 940 mx 12gb ram 128gb ssd i5 7.nesil (laptop).
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.