Sorunum başlıkta da yazıyor. Minecraft Bedrock'ta komut bloğu ile nasıl birini Kick'lerim?
Sorunum başlıkta da yazıyor. Minecraft Bedrock'ta komut bloğu ile nasıl birini Kick'lerim?
hocam zaten chat kısmindan atmayı bende biliyorum bunu komut bloğu otomatik yapması lazım fakat illa kişinin ismini istiyor/Kick [username]
Hocam zaten chat kısmindan atmayı ben de biliyorum bunu komut bloğu otomatik yapması lazım fakat illa kişinin ismini istiyor.
Komut bloğunu mor yapın hocam o zaman sürekli çalışır bir de bir komut vardı hatırlamıyorum komut blokları çalıştıkları zaman chatte yazmasını kapatıyordu onu da aktif etmeniz gerekebilir çünkü komut bloğu sürekli çalışacağı için hem chat kirliliği olacak hem de sürekli RAM kullanacaktır.
Komut bloğunu mor yapın hocam o zaman sürekli çalışır bir de bir komut vardı hatırlamıyorum komut blokları çalıştıkları zaman chatte yazmasını kapatıyordu onu da aktif etmeniz gerekebilir çünkü komut bloğu sürekli çalışacağı için hem chat kirliliği olacak hem de sürekli RAM kullanacaktır.
Hocam dediginiz komutu zaten kapatmistim ve dediginiz komut blogunu yenile kismini açtım fakat kicklemek istediginiz kisinin ismini zorla istiyor yani @p yaparak kisiyi atamiyorum.
@P yapmayın hocam /kick yazın ismi yazın geçin istese de sorun değil o gelince aktif olur yüksek ihtimalle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.