Mekanik klavye sesi nasıl azaltılır?

Clicky switch (blue gibi) o ring linear ve tacticle gibi en dibe vurunca ses yapan switchler için etkili clicky bastığında dibe gitmeden ses yapıyor

adamın switch clicky
O kısımda haklısın hocam zaten ama kullananlar az da olsa etkisi olduğunu söylüyor blue switchde, arkadaş için belki yeterli olur diye denesin dedim. Trendyolda 120 tanesi 100-150 arası bir şeydi zaten.

Doğru diyorsun SteelSeries ve Logitech candır.

Onlarda saçmalık. Piyasadaki logi, razer, msi, steelseries, corsair (hepsi değil), rampage (özellikle) bunların hepsi ve saymadığım tonla marka saçmalık artık. Sadece logoya para istiyorlar.

O kısımda haklısın hocam zaten ama kullananlar az da olsa etkisi olduğunu söylüyor blue switchde, arkadaş için belki yeterli olur diye denesin dedim. Trendyol'da 120 tanesi 100-150 arası bir şeydi zaten.

Blue switch bir komşu düşmanı olduğu için %10-20 ses azaltması seni tatmin etmez

Zevkine göre, bana göre gayet güzel. Akko makko Aula gibi markalardan karma almaktansa daha iyi bence.

Karma alınca ne oluyor ki? Hadi Apple ekosistem desen ya da Samsung, Xiaomi desen anlarım da. Ekipmanda ekosistem yapmak saçma. Her markanın iyi olduğu alanlar var. Örnek ViewSonic ve AOC monitörde usta sayılır. SteelSeries'in kulaklıkları iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı