Gablanify
Hectopat
Razer ekosistem saçmalık. Ben de Razer ekosistem yaptım pişman oldum.
Zevkine göre, bana göre gayet güzel. Akko makko Aula gibi markalardan karma almaktansa daha iyi bence.
Razer ekosistem saçmalık. Ben de Razer ekosistem yaptım pişman oldum.
Nuphy alcan geçcen babo (klavye olarak)Razerın genel anlamda klavyeleri gereksiz pahalı ve kötü maalesef. Widow v4 de bile gasket yapı yok hatırladığım kadarıyla. Başka markalara kabulsen bütçene göre çeşit çeşit öneri yaparız.
Razer'ın genel anlamda klavyeleri gereksiz pahalı ve kötü maalesef. Widow V4 de bile gasket yapı yok hatırladığım kadarıyla. Başka markalara kabulsen bütçene göre çeşit çeşit öneri yaparız.
O kısımda haklısın hocam zaten ama kullananlar az da olsa etkisi olduğunu söylüyor blue switchde, arkadaş için belki yeterli olur diye denesin dedim. Trendyolda 120 tanesi 100-150 arası bir şeydi zaten.Clicky switch (blue gibi) o ring linear ve tacticle gibi en dibe vurunca ses yapan switchler için etkili clicky bastığında dibe gitmeden ses yapıyor
adamın switch clicky
Nuphy ve ATK gibi markalar daha iyiZevkine göre, bana göre gayet güzel. Akko makko Aula gibi markalardan karma almaktansa daha iyi bence.
Doğru diyorsun SteelSeries ve Logitech candır.
İşte demeye çalıştığım oydu, diğer markalarda şu an 2.5 ile hem hot swap hem gasket mount klavye alabiliyorsun. Senin 2.5 verdiğin klavyede gasketi geçtim hot swap bile yok, o yüzden gereksiz pahalı dedim.2.5K'ya almıştım geçen senelerde.
NuPhy ve ATK gibi markalar daha iyi.
O kısımda haklısın hocam zaten ama kullananlar az da olsa etkisi olduğunu söylüyor blue switchde, arkadaş için belki yeterli olur diye denesin dedim. Trendyol'da 120 tanesi 100-150 arası bir şeydi zaten.
Zevkine göre, bana göre gayet güzel. Akko makko Aula gibi markalardan karma almaktansa daha iyi bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.