Nexell1881
Picopat
Daha fazla
Map değil kaynak paketi kurmanız lazım. RTX kaynak paketlerinin içinde blokların alpha map'leri, neleri ne kadar yansıttığı vb. bilgiler bulunuyor. RTX de onları kullanarak çalışıyor. Sadece map kurmanız yeterli değil. Paketlerin aktif olması lazım.Merhaba RTX 3080 var, Minecraft Bedrock'tan ayarlar video yerinde izlenen ışın deaktif gözüküyor, marketten RTX map yükledim gene açılmıyor, ne yapabilirim?
Map değil kaynak paketi kurmanız lazım. RTX kaynak paketlerinin içinde blokların Alpha Map'leri, neleri ne kadar yansıttığı vb. bilgiler bulunuyor. RTX de onları kullanarak çalışıyor. Sadece map kurmanız yeterli değil. Paketlerin aktif olması lazım.
İnternette RTX paketleri arayabilirsiniz. İndirmeden önce açıklamalarına da bakın, bazı paketler RTX dediği halde RTX ekran kartları için değil, idğer cihazlarda benzer bir efekt verdiği için o ismi kullanabiliyor. Nvidia'nın kendi sayfasında paylaştığı bir kaç paket vardı ama güncel olduklarını düşünmüyorum. Benim kullandığım Kelly's RTX Vanilla Conversion ve Vanilla RTX vardı.Peki paketleri nasıl bulacağım ve nasıl kuracağım?
İnternette RTX paketleri arayabilirsiniz. İndirmeden önce açıklamalarına da bakın, bazı paketler RTX dediği halde RTX ekran kartları için değil, idğer cihazlarda benzer bir efekt verdiği için o ismi kullanabiliyor. NVIDIA'nın kendi sayfasında paylaştığı birkaç paket vardı ama güncel olduklarını düşünmüyorum. Benim kullandığım Kelly's RTX Vanilla Conversion ve Vanilla RTX vardı.
Dosyayı açtığınızda kendisi kurmaya başlayacak. Daha sonra ayarlardan kaynak paketleri menüsüne gelin. Oradan kurulan paketi bulup etkinleştirin. Sonrasında yeni dünya oluşturduğunzuda kendisi otomatik olarak paketi kullanacak. Halihazırda olan dünyalar için de dünya ayarlarından paketi aktifleştirmeniz yeterli.Ben bunu yükledikten sonra ne yapacağım? Kusura bakmayın tam bilmiyorum Bedrock'u.
Dosyayı açtığınızda kendisi kurmaya başlayacak. Daha sonra ayarlardan kaynak paketleri menüsüne gelin. Oradan kurulan paketi bulup etkinleştirin. Sonrasında yeni dünya oluşturduğunzuda kendisi otomatik olarak paketi kullanacak. Halihazırda olan dünyalar için de dünya ayarlarından paketi aktifleştirmeniz yeterli.
Oyunu hangi cihazdan oynuyorsunuz?Maalesef gene deaktif oldu eklenmiyor gri şeklinde gözüküyor.
Masaütü pc rtx 3080 amd ryzen 5 5600xOyunu hangi cihazdan oynuyorsunuz?
Şu anda video ayarlarında ışın izleme açabiliyor musunuz? Gri renkle görünmesi RTX modu açık olduğundan paket kaldırılamasın diye olabilir. Ayrıca dünyaya girdiğinizde etkisini görüyor musunuz?Masaütü pc rtx 3080 amd ryzen 5 5600x
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.