titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #1 Minecraft'ta bazı bloklarda görsel bozulma oluyor, çimenin üstündeki çizgi gibi. Bu neyle ilgilidir?
ArdaEker Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #11 Zorlamayın, MC bozuk. her zaman bozuktu. 2015'den beri orijinal sürüme sahibim. Artı 0 Eksi
KS KS titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #12 zwon dedi: AA açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... AA kapadım ve düzeldi. Ama AA açmak istiyorum. Ne yapmalıyım? Artı 0 Eksi
zwon dedi: AA açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... AA kapadım ve düzeldi. Ama AA açmak istiyorum. Ne yapmalıyım?
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.845 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 7 Ağustos 2021 #13 titanss dedi: AA kapadım ve düzeldi. Ama AA açmak istiyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... FXAA veya İşleme Ölçeğini yükselterek AA'nın yerini doldurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
titanss dedi: AA kapadım ve düzeldi. Ama AA açmak istiyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... FXAA veya İşleme Ölçeğini yükselterek AA'nın yerini doldurabilirsiniz.
KS KS titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #14 Gordrhain dedi: FXAA veya İşleme Ölçeğini yükselterek AA'nın yerini doldurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu nereden yapacağım? Artı 0 Eksi
Gordrhain dedi: FXAA veya İşleme Ölçeğini yükselterek AA'nın yerini doldurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu nereden yapacağım?