yokedicioguz
Hectopat
Güzel bir bilgisayar topladım. Sonunda hazırdım oynamaya fakat bunla karşılaşınca yıkıldım. Bu sorun neden oluyor? Oyun orijinal internetten Premium hesap aldım.
Masaüstüne sağ tıklayın. NVIDIA Denetim masasını seçin. Görüntü ayarlarını önayarla yap bölümünden "3D uygulamanın karar vermesine izin ver" seçeneğini seçin.Güzel bir bilgisayar topladım. Sonunda hazırdım oynamaya fakat bunla karşılaşınca yıkıldım. Bu sorun neden oluyor? Oyun orijinal internetten Premium hesap aldım.
Eki Görüntüle 729781
Tabikide.Java'yi ve ekran karti driverlarini guncelledikten sonra bilgisayara restart atip tekrar denediniz mi?
Inno3d GTX 1650 SUPER Twin x2 Nvidia.Sorun anti aliasing ile. Ekran kartınïz AMD mi NVIDIA'mı?
Dediğimi denediniz mi hocam?Tabikide.
Inno3d GTX 1650 SUPER Twin x2 Nvidia.
Sorunum düzeldi teşekkür ederim şimdi sıra geldi ağaç ev yapmayaMasaüstüne sağ tıklayın. NVIDIA Denetim masasını seçin. Görüntü ayarlarını önayarla yap bölümünden "3D uygulamanın karar vermesine izin ver" seçeneğini seçin.
(Tabi ekran kartınızın NVIDIA olması gerek bunları yapabilmek için)
Inno3d GTX 1650 SUPER Twin x2 N
Buraya girip fotoğraf atarmısınız telefondayım.NVIDIA Control Panel > Manage 3D Settings > Antialiasing
Sorunum düzeldi.Buraya girip fotoğraf atarmısınız telefondayım.
Sevindim. Çözüldü olarak İşaretleyin, bu sorunu yaşıyanlar gelip bulabilsin.Sorunum düzeldi teşekkür ederim şimdi sıra geldi ağaç ev yapmaya![]()
Çözüldü olarak işaretledim teşekkürler iyi forumlar!Sevindim. Çözüldü olarak İşaretleyin, bu sorunu yaşıyanlar gelip bulabilsin.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.