Güzel bir bilgisayar topladım. Sonunda hazırdım oynamaya fakat bunla karşılaşınca yıkıldım. Bu sorun neden oluyor? Oyun orijinal internetten Premium hesap aldım.
Güzel bir bilgisayar topladım. Sonunda hazırdım oynamaya fakat bunla karşılaşınca yıkıldım. Bu sorun neden oluyor? Oyun orijinal internetten Premium hesap aldım.
Masaüstüne sağ tıklayın. NVIDIA Denetim masasını seçin. Görüntü ayarlarını önayarla yap bölümünden "3D uygulamanın karar vermesine izin ver" seçeneğini seçin.
(Tabi ekran kartınızın NVIDIA olması gerek bunları yapabilmek için)
Tam ekranda oynamadiginiz icin olabilir, oyun gerekli RAM'i kullanmadigi icin olabilir, OptiFine yuklemediginiz icin olabilir, duzgun ayar yapmadiginiz icin olabilir.
Tam ekranda oynamadiginiz için olabilir, oyun gerekli RAM'i kullanmadigi için olabilir, OptiFine yuklemediginiz için olabilir, duzgun ayar yapmadiginiz için olabilir.
OptiFine'de açmaya çalışınca oyunu hata veriyor ekran kartı sürücüsü ve Java güncelleyin diye hepsini tek tek denedim Java sildim yükledim 64 Bit 32 Bit yükledim DDU ile kaldırdım kurdum driverleri vesaire.
OptiFine'de açmaya çalışınca oyunu hata veriyor ekran kartı sürücüsü ve Java güncelleyin diye hepsini tek tek denedim Java sildim yükledim 64 bit 32 bit yükledim, DDU ile kaldırdım kurdum driverleri vesaire.
Masaüstüne sağ tıklayın. NVIDIA Denetim masasını seçin. Görüntü ayarlarını önayarla yap bölümünden "3D uygulamanın karar vermesine izin ver" seçeneğini seçin.
(Tabi ekran kartınızın NVIDIA olması gerek bunları yapabilmek için)