Çözüldü Minecraft blokların görünüşü değişti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BeyazZenc1

Decapat
Daha fazla  
Hiçbir texture pack kulanmadığım halde oyundaki bloklar böyle tlanchueri silip tekrar kurdum ama düzelmedi. Son oyuncuya girdiğimde de böyleydi, sorun neden kaynaklı bilen var mı?

Çözüm

Yaptım düzelmedi PC ile alakalı olabilir mi?

Hiçbir texture pack kulanmadığım halde oyundaki bloklar böyle tlanchueri silip tekrar kurdum ama düzelmedi. Son oyuncuya girdiğimde de böyleydi, sorun neden kaynaklı bilen var mı?

Eki Görüntüle 1465298

Arkadaşlar yaptım sorun oyunda değilmiş ben Intel'de ayarları değiştrmişim sıfırladım düzeldi. Hepiniz yardım etmeye çalıştınız teşekkürler.
Uyumsuz texture pack kullanıyor olabilir misiniz? Yine olmazsa direkt dosyalardan .minecraft dosyasını silip tekrar indirin.

Eki Görüntüle 1465298
Bir grafik ayarı değişmiş olabilir. Launcher'ı silip yüklemen bir şey fark etmez çünkü oyuncu profili hala belgelerim kısmında saklanır. Belgelerim kısmından ya da %appdata%'dan minecraft profillerini silin. Save dosyalarını bir yere yedeklemeyi unutma.

Forumda buna benzer bir konu vardı ama sanırım silinmiş. O eleman görüntü ayarlarından bir şeyi değiştirince düzelmişti ancak net hatırlamıyorum

Başka bir sunucuda veya tek oyunculu dünyada denediniz mi?

Denedim başka sürümlerde ve sunuculardada denedim ama aynı

Yaptım ama olmadı ne yazık ki

Dosya Ekleri

• 2022-07-27_10.09.09.png
    100,7 KB · Görüntüleme: 44
  • 2022-07-27_10.12.10.png
    102 KB · Görüntüleme: 42
  • 2022-07-27_10.12.35.png
    103 KB · Görüntüleme: 47
  • 2022-07-27_10.12.40.png
    126,1 KB · Görüntüleme: 49
  • 2022-07-27_10.12.46.png
    116,3 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…