Minecraft Büyü Masası

ByMusty

Hectopat
Katılım
8 Şubat 2014
Mesajlar
121
Yer
Aydın
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, büyü masasının alfabesini bulsam da İngilizce çok saçma kelimeler çıkıyor. Biraz önce dayanamayıp elmas kazmama 16 levellik olanı bastım. Fakat servet 1 ve verimlilik 2 çıktı. Ama ben kırılmazlık da istiyordum. Bu alfabeyi İngilizce veya Türkçe yapmanın yolu yok mudur ? (1.7.5 kullanıyorum.)
 
Masanın alfabesinin, vereceği güçlere herhangi bir yaptırımı yok. Yani o harfler Türkçe'ye çevrildiğinde "Kırılmazlık X" değil "ASDAFSAF" diye bir karşılık veriyor. Büyü masasında silahını, küreğini yani aletlerini büyülemekle uğraşma. Büyü masasına kitap koy, onları büyüle. Daha sonra Anvil'de o kitapları eşyalarına bas. Çünkü bu sefer o kitaplardaki büyünün ne olduğunu görebiliyorsun.
 
Arkadaş ingilizce dememişmiydi ? :D İngilizcede bir sorun olsa oyun korsan olabilir dedim. Türkçe oynamadığımdan :D Yanlış anlaşılma olmuş galiba özür dilerim.

İngilizce'den kastettiğim internetten bulduğum kadarıyla çevirdiğimde çıkan kelimelerdi. Ama bazılarının İngilizce anlamları yoktu. O yüzden ''saçma'' kelimesini kullandım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı