Minecraft Buildcraft mod kuramıyorum!

Abi dediklerini yaptım sonuç: Böyle bekliyor. Play'e basıyorum, loading çubuğu tamamlanıyor ve böyle kalıyor.Eki Görüntüle 31344
Development Console'da bir hata var mı? Error falan göze çarpan anormal bir şey? Yani play' basıp loading çubuğu gittikten sonra. Bende de bu sorun patlak verdi şimdi.Galiba genel bir sorun.

Biz de biliyoruz skydaz'ı. Öncelikle ne du..
Sana demedim zaten Skydaz bir sitedir diye. Arkadaş bak ne demiş;

Bu programı daha önce hiç duymadım.

Program olduğunu düşünmüş hatasını düzelttim hemen kavga çıkarma bence. ;)

Neyse @Knogeman42 arkadaşın dediğini de yap dene. Bende de var bu sorun ben denediğimde olmamıştı.

Evet .exe dosyası olarak indirdiği için program zannettim :D. Özür dilerim.
Konu kapatılabilir. Hiçbir şekilde yüklenmiyor. Buildcraft mod'u çok istiyordum ama preminum satın alınca denerim. Olmasza yapacak birşey yok :D.

Evet .exe dosyası olarak indirdiği için program zannettim :D. Özür dilerim.
Konu kapatılabilir. Hiçbir şekilde yüklenmiyor. Buildcraft mod'u çok istiyordum ama preminum satın alınca denerim. Olmasza yapacak birşey yok :D.
Özür dilemene lüzum yok ben sana kızmadım orada arkadaş hemen laf atmaya yer bulunca ona kızdım. :D Bende de Java'yı güncelleyince bozulmuştu. Ben de Optifine kullanıyordum Java'yı güncelleyince gitti. Her neyse bence de orjinal alınca buraya sonucu yazın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı