Minecraft camı bağlantılı yapma

Mod Menu yüklü değilse Mod Menu modunu kurun. Daha sonra modlar kısmına Contiunity yazıp gelen kısımdan Contiunity ayarlarına girin.

1723926318763.png

Burada "Connected Textures" seçeneği Kapalı ise Açık hâle getirin.

Modun yapımcısı açıklama kısmına Indium modunu da kurmalısınız yazmış.

Bunu da kurup deneyin bakalım. Umarım olur.

Fabric Mods ve Varsayılan en altta olacak şekilde onların yerini hiç değiştirmeden Stay True texture packini ekleyin. Ayrıca şu modlar ile Optifine'ın sunduğu tüm özellikleri eksiksiz kullanabilirsiniz. Sodium, Iris, Lithium, Indium, Sodium Extra, Reese's Sodium Options, Zoomify, Continuity, Custom İtem Textures Resewn yani CIT Resewn, Lamb Dynamic Lights, Mod Menu, Entity Texture Features, Entity Model Features ve son olarak Entity Model Features modlarının hepsini indirirseniz Optifine özelliklerinin hepsini belki daha fazla özellikle kullanabilirsiniz. En optimize şekilde ve Optifine ayarlarından mahrum kalmadan oynamak için bu modları bulundurmanız yeterlidir.

Hocam oyun çorbaya döndü. Sorun yok ancak realmsde bir düğmeye basınca crash yedim. Bunlar devam ederse mecburen vazgeçmek zorundayım

Modun yapımcısı açıklama kısmına Indium modunu da kurmalısınız yazmış.

Bunu da kurup deneyin bakalım. Umarım olur.
indium fabrix sürümü crash veriyor. Ben fullbright modu yüklerken mecburen fabric sürümünü düşürmek zorunda kaldım.

Bende sıkıntı olmuyor. Hangi Fabric sürümünü kullanıyorsunuz? Şu an en son sürüm 0.16.0 Fabric sürümü.

Bende sıkıntı olmuyor. Hangi Fabric sürümünü kullanıyorsunuz? Şu an en son sürüm 0.16.0 Fabric sürümü.
0.15.9 kullanıyorum. Her sürümü denedim(galiba) bu uyumlu çalıştı ben de bundan devam ettim.

Pardon yanlış okumuşum uyarıyı. sodium sürümü düşükmüş.

Hocam çok teşekkür ediyorum. Şu anda hiçbir sorun yaşamadan Stay True ile birlikte çalıştırabildim. Eğer yine crash sorunu olursa buradan söylerim.

Hangi istemciyi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama bence Prism Launcher kullanın. Sürümleri yönetmek çok ama çok kolay oluyor. Ayrıca mod kurmak için CurseForge ve Modrinth'te dolaşmak yerine direkt Prism Launcher üzerinden tek tıkla sürümünüzle uyumlu modları indirebiliyorsunuz.

Hocam çok teşekkür ediyorum. Şu anda hiçbir sorun yaşamadan Stay True ile birlikte çalıştırabildim. Eğer yine crash sorunu olursa buradan söylerim.

Sevindim, keyifli oyunlar.

Hangi istemciyi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama bence Prism Launcher kullanın. Sürümleri yönetmek çok ama çok kolay oluyor. Ayrıca mod kurmak için CurseForge ve Modrinth'te dolaşmak yerine direkt Prism Launcher üzerinden tek tıkla sürümünüzle uyumlu modları indirebiliyorsunuz.

Sevindim, keyifli oyunlar.
Orijinal Minecraft Launcher kullanıyorum. Modlarla çok fazla uğraşmadığım için (Vanilla seviyorum) tercih edeceğimi sanmıyorum. Yine de öneriniz için teşekkürler. Eğer ileride modlarla daha içli dışlı olursam kullanabilirim.

Orijinal Minecraft Launcher kullanıyorum. Modlarla çok fazla uğraşmadığım için (Vanilla seviyorum) tercih edeceğimi sanmıyorum. Yine de öneriniz için teşekkürler. Eğer ileride modlarla daha içli dışlı olursam kullanabilirim.

Modlarla içli dışlı olmaya gerek yok. En kötü performans için illaki mod kuruyoruz.

1723927634948.png

Mod yönetimi bu şekilde.

Modların haricinde Kaynak, Shader paketlerini de doğrudan Launcher üzerinden kurabiliyoruz. Bir şans verin bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı