Minecraft Caves and Cliffs PlayStation'a çıkmadı mı?

Bülentus

Femtopat
Katılım
26 Ocak 2021
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Minecraft aldım. Ama güncelleme gelmemiş. Güncellemeleri kontrol ediyorum tık yok. Ek paket olarak mı satılıyor yoksa bu güncelleme PlayStation'a gelmeyecek mi?
 
O zaman neden Java sürümünde daha detaylı içerikler sunuluyor?

Dediğim gibi en son hali, temizlenmiş hali, incelenip kusursuz yayımlanan hali Java'da oluyor. En detaylı sürümü ilk olarak mı yayınlarlar sence? Hayır, ilk olarak kabataslak bug'lı ve çok fazla özelliği olmayan versiyonu yayınlarlar, final olarak en iyi halini yayınlarlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi en son hali, temizlenmiş hali, incelenip kusursuz yayımlanan hali Java'da oluyor. Azıcık beynini kullanman önemli.

Düzgün bir soru sorduk aldığımız cevaba bak! Bir yobaza bir de cahile soru sorulmazmış.

En detaylı sürümü ilk olarak mı yayımlarlar sence? Hayır, ilk olarak kabataslak buglı ve çok fazla özelliği olmayan versiyonu yayımlarlar, final olarak en iyi hlaini yayımlarlar.

En detaylı sürümünü ilk olarak yayınlamazlar ama en temel detaylar Java sürümünde işlenir, ardından diğer sürümlere uygun olacak şekilde yerleştirilir. Bedrock Edition 4 betası bulunurken Java sürümünde 21 snapshot bulunur. Gözükecek ki Java sürümünde hazırlık aşamasında daha fazla önem veriliyor.
 
PS4'e daha gelmedi. Windows 10 Edition için Microsoft Store'den Xbox Insider Hub yükleyip betaya katılabilirsiniz (Xbox konsollarında var mı Insider Hub bilmiyorum Xbox'um olmadığı için.)
 

Geri
Yukarı