nimcie Femtopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #1 Arkadaşlarla Aternos sunucu kurduk ama chunkları arttırmamda uzağı nedense uzağı göremiyorum. Sebebi nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2022
Arkadaşlarla Aternos sunucu kurduk ama chunkları arttırmamda uzağı nedense uzağı göremiyorum. Sebebi nedir acaba?
Onut Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #2 Sunucuların belli chunk sınırları vardır. Siz Chunk'ı arttırsanız bile değişmez, sabit kalır. Artı 0 Eksi
B Briann0 Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 685 Çözümler 5 11 Temmuz 2022 #3 nimcie dedi: Arkadaşlarla Aternos sunucu kurduk ama chunkları arttırmamda uzağı nedense uzağı göremiyorum. Sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Aternos'da chunk sınırı var, sanırım şunlardan biriydi. 5,6,10,12 bunlardan birisi. Artı 0 Eksi
nimcie dedi: Arkadaşlarla Aternos sunucu kurduk ama chunkları arttırmamda uzağı nedense uzağı göremiyorum. Sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Aternos'da chunk sınırı var, sanırım şunlardan biriydi. 5,6,10,12 bunlardan birisi.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.684 Makaleler 2 Çözümler 20 11 Temmuz 2022 #4 nimcie dedi: Arkadaşlarla Aternos sunucu kurduk ama chunkları arttırmamda uzağı nedense uzağı göremiyorum. Sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... server.properties dosyasindan ayarlanabiliyor, maksimum chunk sınırı. Artı 0 Eksi
nimcie dedi: Arkadaşlarla Aternos sunucu kurduk ama chunkları arttırmamda uzağı nedense uzağı göremiyorum. Sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... server.properties dosyasindan ayarlanabiliyor, maksimum chunk sınırı.
Onut Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #5 Bu arada chunk sınırı 8'miş tutmadı be Artı 0 Eksi