Çözüldü Minecraft "çıkış kodu 1" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
RAM
Corsair Vengeance 16 GB 3200MHz 8x2
Ekran kartı
RTX 2060 Super 8 GB
Anakart
Gigabyte B450M S2H
İşlemci
R5 2600
Aldığım hata bu. OptiFine yüklü, kaldırıp tekrar yükleyince düzeliyor. Sürüm bölümünde OptiFine'ın üzerinde ünlem var. Önceden yoktu sanırım. Onunla alakalı bir şey mi acaba her oynaya bastığımda oyun çöküyor. Logu buraya yükledim yardımcı olursanız sevinirim. Ek olarak tüm driverlar, Java güncel. Bu sistemle 300-400 arası FPS alıyorum, normal mi?

Dosya Ekleri

• resim_2022-03-14_235127.png
    resim_2022-03-14_235127.png
    107,5 KB · Görüntüleme: 1.135
  • 2022-03-14-4.txt
    24,8 KB · Görüntüleme: 416
Çözüm
Malwarebytes Adware Cleaner ile Windows onarımı yapılıştır ve PatchMyPC Programı vasıtasıyla Java paketleri yeniden kurulmuştur.

Kullanıcının Driver güncelleme yazılımı kullandığı tespit edilmiş olup, kullanmaması gerektiği belirtmesi yapılmıştır.

Sistemde 2 Tane Minecraft Oyunu(Birisi korsan, diğeri orijinal) olduğu belirlenmiş olup, Sistemden tamamen kaldırılıp, Orijinal oyunu yeniden kurulmuştur.
Malwarebytes Adware Cleaner ile Windows onarımı yapılıştır ve PatchMyPC Programı vasıtasıyla Java paketleri yeniden kurulmuştur.

Kullanıcının Driver güncelleme yazılımı kullandığı tespit edilmiş olup, kullanmaması gerektiği belirtmesi yapılmıştır.

Sistemde 2 Tane Minecraft Oyunu(Birisi korsan, diğeri orijinal) olduğu belirlenmiş olup, Sistemden tamamen kaldırılıp, Orijinal oyunu yeniden kurulmuştur.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı