mertcan.dmn81 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 573 Çözümler 1 27 Eylül 2023 #1 Çıkış kodu 1 hatası alıyorum çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2023
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #2 Crash report ve log dosyanı paylaşır mısın? Muhtemelen kurduğun modlarla alakalı bir sıkıntı yaşıyorsun. Artı 0 Eksi
Crash report ve log dosyanı paylaşır mısın? Muhtemelen kurduğun modlarla alakalı bir sıkıntı yaşıyorsun.
KS KS mertcan.dmn81 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 573 Çözümler 1 27 Eylül 2023 #3 AtakoHelikopteri dedi: Crash report ve log dosyanı paylaşır mısın? Muhtemelen kurduğun modlarla alakalı bir sıkıntı yaşıyorsun. Genişletmek için tıkla... hocam onlara nereden ulaşacağım? Bu son denemede modları kaldırdım da açmaya çalıştım. Artı 0 Eksi
AtakoHelikopteri dedi: Crash report ve log dosyanı paylaşır mısın? Muhtemelen kurduğun modlarla alakalı bir sıkıntı yaşıyorsun. Genişletmek için tıkla... hocam onlara nereden ulaşacağım? Bu son denemede modları kaldırdım da açmaya çalıştım.
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #4 mertcan.dmn81 dedi: Hocam onlara nereden ulaşacağım? Bu son denemede modları kaldırdım da açmaya çalıştım. Genişletmek için tıkla... Modları nasıl kurdun? CurseForge üzerinden mi? Hatayı aldığında hata raporunu görüntüle kısmına tıkla. Oradaki yazıyı yollaman gerek. Artı 0 Eksi
mertcan.dmn81 dedi: Hocam onlara nereden ulaşacağım? Bu son denemede modları kaldırdım da açmaya çalıştım. Genişletmek için tıkla... Modları nasıl kurdun? CurseForge üzerinden mi? Hatayı aldığında hata raporunu görüntüle kısmına tıkla. Oradaki yazıyı yollaman gerek.
KS KS mertcan.dmn81 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 573 Çözümler 1 27 Eylül 2023 #5 AtakoHelikopteri dedi: Modları nasıl kurdun? CurseForge üzerinden mi? Genişletmek için tıkla... evet hocam modları indirdim mods klasörüne attım. CurseForge uygulamasını indirmeden. Artı 0 Eksi
AtakoHelikopteri dedi: Modları nasıl kurdun? CurseForge üzerinden mi? Genişletmek için tıkla... evet hocam modları indirdim mods klasörüne attım. CurseForge uygulamasını indirmeden.
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #6 mertcan.dmn81 dedi: Evet hocam modları indirdim mods klasörüne attım. CurseForge uygulamasını indirmeden. Genişletmek için tıkla... Keşke CurseForge kullansaydın. Çok daha temiz ve kolay bir şekilde modlama yapabiliyorsun. Hata raporunu bekliyorum bu arada. Artı 0 Eksi
mertcan.dmn81 dedi: Evet hocam modları indirdim mods klasörüne attım. CurseForge uygulamasını indirmeden. Genişletmek için tıkla... Keşke CurseForge kullansaydın. Çok daha temiz ve kolay bir şekilde modlama yapabiliyorsun. Hata raporunu bekliyorum bu arada.
KS KS mertcan.dmn81 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 573 Çözümler 1 27 Eylül 2023 #7 AtakoHelikopteri dedi: Keşke CurseForge kullansaydın. Çok daha temiz ve kolay bir şekilde modlama yapabiliyorsun. Hata raporunu bekliyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam modlu sunucumuz var. Mod dosyalarını arkadaşlarıma da atacağım için öyle daha kolay olur diye öyle yapmıştım. Yoksa mod paketi falan kurarken CurseForge kullanıyorum çok rahat. Hemen atıyorum raporu. Artı 0 Eksi
AtakoHelikopteri dedi: Keşke CurseForge kullansaydın. Çok daha temiz ve kolay bir şekilde modlama yapabiliyorsun. Hata raporunu bekliyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam modlu sunucumuz var. Mod dosyalarını arkadaşlarıma da atacağım için öyle daha kolay olur diye öyle yapmıştım. Yoksa mod paketi falan kurarken CurseForge kullanıyorum çok rahat. Hemen atıyorum raporu.
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #8 CurseForge üzerinden direkt mod profilini paylaşabilirsin. Direkt aynı modların olduğu profille kolaylıkla girebilirler. Ben öyle yapıyorum. Artı 0 Eksi
CurseForge üzerinden direkt mod profilini paylaşabilirsin. Direkt aynı modların olduğu profille kolaylıkla girebilirler. Ben öyle yapıyorum.
KS KS mertcan.dmn81 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 573 Çözümler 1 27 Eylül 2023 #9 AtakoHelikopteri dedi: CurseForge üzerinden direkt mod profilini paylaşabilirsin. Direkt aynı modların olduğu profille kolaylıkla girebilirler. Ben öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam process monitör ile mi almalıyım tam yapamadım ama? Artı 0 Eksi
AtakoHelikopteri dedi: CurseForge üzerinden direkt mod profilini paylaşabilirsin. Direkt aynı modların olduğu profille kolaylıkla girebilirler. Ben öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam process monitör ile mi almalıyım tam yapamadım ama?
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #10 mertcan.dmn81 dedi: Hocam Process Monitor ile mi almalıyım tam yapamadım ama? Genişletmek için tıkla... %Appdata% klasöründe bulunan .minecraft klasörü içinde crash reports adlı bir klasör bulunması lazım. Yok mu? Artı 0 Eksi
mertcan.dmn81 dedi: Hocam Process Monitor ile mi almalıyım tam yapamadım ama? Genişletmek için tıkla... %Appdata% klasöründe bulunan .minecraft klasörü içinde crash reports adlı bir klasör bulunması lazım. Yok mu?