mertcan.dmn81 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 573 Çözümler 1 27 Eylül 2023 #1 Çıkış kodu 1 hatası alıyorum çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2023
KS KS mertcan.dmn81 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 573 Çözümler 1 27 Eylül 2023 #11 AtakoHelikopteri dedi: %Appdata% klasöründe bulunan .minecraft klasörü içinde crash reports adlı bir klasör bulunması lazım. Yok mu? Genişletmek için tıkla... hocam eski raporlar var ama bu da aynı hata galiba Dosya Ekleri crash-2023-09-26_10.35.00-client.txt 13 KB · Görüntüleme: 47 Artı 0 Eksi
AtakoHelikopteri dedi: %Appdata% klasöründe bulunan .minecraft klasörü içinde crash reports adlı bir klasör bulunması lazım. Yok mu? Genişletmek için tıkla... hocam eski raporlar var ama bu da aynı hata galiba
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #12 mertcan.dmn81 dedi: Hocam eski raporlar var ama bu da aynı hata galiba. Genişletmek için tıkla... Maalesef burada sorunu bulamadım. Aynı lokasyonda bir de log klasörü olması lazım. İçinde latest.log olacak. Onu da yollayabilir misin? Artı 0 Eksi
mertcan.dmn81 dedi: Hocam eski raporlar var ama bu da aynı hata galiba. Genişletmek için tıkla... Maalesef burada sorunu bulamadım. Aynı lokasyonda bir de log klasörü olması lazım. İçinde latest.log olacak. Onu da yollayabilir misin?
KS KS mertcan.dmn81 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 573 Çözümler 1 27 Eylül 2023 #13 AtakoHelikopteri dedi: Maalesef burada sorunu bulamadım. Aynı lokasyonda bir de log klasörü olması lazım. İçinde latest.log olacak. Onu da yollayabilir misin? Genişletmek için tıkla... burası mı hocam? Artı 0 Eksi
AtakoHelikopteri dedi: Maalesef burada sorunu bulamadım. Aynı lokasyonda bir de log klasörü olması lazım. İçinde latest.log olacak. Onu da yollayabilir misin? Genişletmek için tıkla... burası mı hocam?
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #14 mertcan.dmn81 dedi: Burası mı hocam? Genişletmek için tıkla... Evet. Latest dosyasını yollarsan onu da kontrol ederiz. Artı 0 Eksi
mertcan.dmn81 dedi: Burası mı hocam? Genişletmek için tıkla... Evet. Latest dosyasını yollarsan onu da kontrol ederiz.
KS KS mertcan.dmn81 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 573 Çözümler 1 27 Eylül 2023 #15 AtakoHelikopteri dedi: Evet. Latest dosyasını yollarsan onu da kontrol ederiz. Genişletmek için tıkla... buyrun hocam. Dosya Ekleri Yeni Metin Belgesi.txt 6,6 KB · Görüntüleme: 40 Artı 0 Eksi
AtakoHelikopteri dedi: Evet. Latest dosyasını yollarsan onu da kontrol ederiz. Genişletmek için tıkla... buyrun hocam.
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #16 Modlarla alakalı bir crash yediğini düşünmüştüm ama sorunu bulamadım. Umarım arkadaşlar yardımcı olabilir. Artı 0 Eksi
Modlarla alakalı bir crash yediğini düşünmüştüm ama sorunu bulamadım. Umarım arkadaşlar yardımcı olabilir.
KS KS mertcan.dmn81 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 573 Çözümler 1 27 Eylül 2023 #17 AtakoHelikopteri dedi: Modlarla alakalı bir crash yediğini düşünmüştüm ama sorunu bulamadım. Umarım arkadaşlar yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... mods klasörünü kaldırdım da denedim yine olmadı. Normal hypixel falan girmek için1.8.9 kullanıyorum onu açıyor. Artı 0 Eksi
AtakoHelikopteri dedi: Modlarla alakalı bir crash yediğini düşünmüştüm ama sorunu bulamadım. Umarım arkadaşlar yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... mods klasörünü kaldırdım da denedim yine olmadı. Normal hypixel falan girmek için1.8.9 kullanıyorum onu açıyor.
ShadowxMaestro Centipat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #18 @AtakoHelikopteri ustam banada yardımcı olabilir misin sana zahmet? konuyu açtım gelebilirsen sevinirim Artı 0 Eksi
@AtakoHelikopteri ustam banada yardımcı olabilir misin sana zahmet? konuyu açtım gelebilirsen sevinirim