Minecraft çıkış kodu 1 hatası

The night joker

Hectopat
Minecraft çıkış kodu 1 hatasını nasıl düzeltirim? Minecraft'ı sildim düzelmedi Java'yı tekrar yükledim yine düzelmedi, yüklü mod yok şu anda.

1729205886588.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2331798

Direkt olarak bunu mu atmam gerekiyor.
Evet, onun haricinde Optifine'ı sadece otomatik kurulum yapın. Fakat daha önceki attığınız Forge dosyalarını silmeniz gerekebilir

Eki Görüntüle 2331798

Direkt olarak bunu mu atmam gerekiyor.
Hocam yanlış bilgilendirme için çok pardon. Ben şöyle yapmışım. Durum tam tersi olacak.
Optine'ı ilk önce "mods" denilen klasöre atın sonrasında forge sürümünüzü otomatik güncelleyin. Birde öyle deneyin
Ekran görüntüsü 2024-10-18 021511.png

Evet, onun haricinde OptiFine'ı sadece otomatik kurulum yapın. Fakat daha önceki attığınız Forge dosyalarını silmeniz gerekebilir.

Hocam yanlış bilgilendirme için çok pardon. Ben şöyle yapmışım. Durum tam tersi olacak.
Optine'ı ilk önce "mods" denilen klasöre atın sonrasında Forge sürümünüzü otomatik güncelleyin. Bir de öyle deneyinEki Görüntüle 2331800

Hocam mod klasörü tamamen boş şu anda OptiFine dahil hiçbir şey yok tekrardan. Minecraft'ı tamamen sildim bir daha deneyeceğim.

Hocam mod klasörü tamamen boş şu anda OptiFine dahil hiçbir şey yok tekrardan. Minecraft'ı tamamen sildim bir daha deneyeceğim.
Ben zamanında aynı hatayı almıştım. Hatalı kurulum yaptığım dosyaları silmiştim fakat onu nasıl yaptığımı hiçten hatırlamıyorum. Birde Optifine ile Forge sürümü tıpatıp aynı olacak.

Hocam çözülmüyor ne yaparsam yapayım Forge'u çalıştırmaya çalıştığım zaman bu hatayı veriyor.
Hocam tekrardan merhaba. Pc başına yeni geçiyorum. Son bir şey daha söyleyeceğim, umarın işinize yarar. İlk öncelikle %appdata% yazıp .minecraft'ı seçtiğimizde bazı dosyalar çıkıyor. Sonrasında benim yaptığım gibi sağ üstte arama yerine tıklayıp daha önceden indirmiş olduğunuz forge dosyalarını yazıp silmelisiniz. Fakat "değiştirme tarihine" dikkat edin. İşte eğer normalde daha eski bir tarihli dosya varsa büyük ihtimalle oyunun kendisi eklemiştir ve onları silmeyeceksiniz.
Ekran görüntüsü 2024-10-18 220806.png

EK OLARAK: Daha önceden indirdiğiniz optifine sürümünü de silin. Sonra Forge'i otomatik kurulum yapıp onun mod dosyasına Optifine'ı yerleştirin. Bu safer bilgi yanlışı yok :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı