Minecraft Cilent nasıl yapılır?

TahaDev

Hectopat
Arkadaşlar ben modlu Hypixel skyblock Client yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Paralı/parasız kurslar varsa söyler misiniz?

Kurs yaptıklarını sanmıyorum. Ancak en basit haliyle "Cmllib" kullanabilirsiniz C# ile.
Visual studio c# c# arayüz
Bunlar işini görür bende şu an aynı iş ile uğraşıyorum başarılar
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Seri çekmiş. Baya gelişmiş birşey yapabilirsin sanarım.

Client demiş, launcher değil. Ayrıca launcher istersen youtube'da güzel tutoriallar var. Bakabilirsin.

Client konusuna gelelim, zor bir iş. Kaynak kodunu bulabilirsen yapabilirsin ama ben yine de Mod Coder Pack'e bir göz atmanı isterim, client yapmanı basitleştiriyor. Java bilmen gerek yine de, Client için tutorial bulursan güzel olabilir.

Son düzenleme:
Java! Minecraft Java ile yazıldığından dolayı remapli ve decompiled MC src'si lazım sana. Bunları ModCoderPack veya MavenMCP kullanarak yapabilirsin. Veya modern sürümler gerekiyor ise MCP-Reborn ile halledebilirsin.

Fakat bu bahsettiğim çözümler oyunun kendi src'sini değiştirmemizi gerektiriyor. Eğer bunu yapmak istemiyorsan oyunu direk modlayadabilirsin bunun için Forge veya Fabric kullanabilirsin.

Bu bahsettiklerim en populer yöntemlerdir, iyi şanslar dilerim. Fakat Hypixel Skyblockta baya bir mod yasaklı, bu kuralları görmek için Hypixel'in rules sayfasına gidebilirisn.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı