Minecraft Cilent nasıl yapılır?

Java! Minecraft Java ile yazıldığından dolayı remapli ve decompiled MC Src'si lazım sana. Bunları ModCoderPack veya MavenMCP kullanarak yapabilirsin. Veya modern sürümler gerekiyor ise MCP-Reborn ile halledebilirsin.

Fakat bu bahsettiğim çözümler oyunun kendi Src'sini değiştirmemizi gerektiriyor. Eğer bunu yapmak istemiyorsan oyunu direk modlayadabilirsin bunun için Forge veya fabric kullanabilirsin.

Bu bahsettiklerim en populer yöntemlerdir, iyi şanslar dilerim. Fakat Hypixel skyblockta bayağı bir mod yasaklı, bu kuralları görmek için Hypixel'in rules sayfasına gidebilirisn.

Peki bu src ne ve neyle kodlayabilirim.

Peki bu src ne ve neyle kodlayabilirim.
@İnoaa79'un dediği gibi biraz kavramları, genel olarak programlamayı ve Java'yı öğrenmeni öneririm. Ayrıca sorunun cevabı için de IntelliJ veya Eclipse'i öneririm. Şahsen ben IntelliJ kullanıyorum ve Eclipse'ten daha iyi olduğunu düşünüyorum ama sen tabii ki istediğini deneyip seçebilirsin.

C# ile Electron'u nasıl birleştireceksin?

Hocam, yanlış anlamışsınız sanırsam benim demek istediğim önce C# öğrenmek sonra Electron'a geçiş yapmak çünkü C# ile temel atar en azından neyin nasıl yapılacağını öğrenir daha sonra electron ile Back-End ve Front-End yapar. Ayrıca konu Client üzerine açılmış ben de yanlış anlamışım konuyu :/

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Seri çekmiş. Bayağı gelişmiş bir şey yapabilirsin sanırım.

Bende bunun serisine başlamıştım dün Launcher yapımına başlayacaktım bir türlü Photoshop inmedi sonunda başlayabilcem de ad bulamıyorum sıkıntı orada bununla ilgili bir konu paylaştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı