Rix
Centipat
İstek attım hocam.Hocam 120 son daha da çıkamam uygunsanız olabilir. Uygun ise ödemeyi ne ile alacağınızı da yazarsanız ( Don't message Please#6077 ) discord adım güzel olur.
İstek attım hocam.Hocam 120 son daha da çıkamam uygunsanız olabilir. Uygun ise ödemeyi ne ile alacağınızı da yazarsanız ( Don't message Please#6077 ) discord adım güzel olur.
Hocam yatırmadan önce sorayım da sıkıntı çıkmasız e-posta ile birlikte mi verilecek hesap ? Craftrise + minecraft premiumun..İstek attım hocam.
Anlamadım hocam?Hocam yatırmadan önce sorayım da sıkıntı çıkmasız e-posta ile birlikte mi verilecek hesap ? Craftrise + minecraft premiumun..
Acil paraya ihtiyacım var hocam.Isinize karismak gibi olmasin ama sadece her seyi degisen Premium hesabimi 120 TL'ye sattim. Sinirsiz VIP+ olan bir hesap icin cok uyguna satiyorsunuz bence.
Arkadaştan Craftrise VIP+ hesabını aldım. Her şeyi değişeni bekliyorum. Güvenilirdir. Ben kefilim.Merhaba. Sınırsız VIP+ olan Craftrise hesabımı satıyorum. Şu an sınırsız VIP+ satışı yok. Ben 2016 veya 2017 yılında almıştım. İçinde 200 bin coin de var. Kızıltaş 3 hesap. Fiyat 130 TL. Ciddi alıcılarla pazarlık yapabiliriz.
Satılmadı.Hocam Premium hesap satıldı mı?
Discorddan ekleyin hocam, konuşalım.Ben de 100 lira civarına almayı düşünüyorum da bir şekilde belki anlaşabiliriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.