Minecraft crash

İşletim sistemi
Windows 10

Hasanygt

Hectopat
Windows 10 Edition sevmediğim için normal Java Edition yükledim. Baktım Youtuber'lar oynayabiliyorlar. bende onun için yükseltim bu da crash hatam.
.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU yazılımı ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın. Intel olanı kaldıracaksınız.
Sonra Windows update üzerinden ekran kartı sürücüsünü kurun.
Advanced system care ve Driver booster yazılımlarını da kullanmayın. Bu yazılımlar sisteme yarardan çok zarar sağlıyor. Ayrıca sisteminizi bir virüs taramasından geçirmenizi öneririm.
Disk bakımı için Wise disk cleaner öneririm.
Uygulama güncellemelerini ise sitelerinden ya da Windows update üzerinden yapmanız yeterlidir.

Sonra Windows Update üzerinden ekran kartı sürücüsünü kurun.
Advanced System Care ve Driver Booster yazılımlarını da kullanmayın. Bu yazılımlar sisteme yarardan çok zarar sağlıyor. Ayrıca sisteminizi bir virüs taramasından geçirmenizi öneririm.
Disk bakımı için wise disk cleaner öneririm.
Uygulama güncellemelerini ise sitelerinden ya da Windows Update üzerinden yapmanız yeterlidir.

Ekran kartını sökün diyor.

Sonra Windows Update üzerinden ekran kartı sürücüsünü kurun.
Advanced System Care ve Driver Booster yazılımlarını da kullanmayın. Bu yazılımlar sisteme yarardan çok zarar sağlıyor. Ayrıca sisteminizi bir virüs taramasından geçirmenizi öneririm.
Disk bakımı için wise disk cleaner öneririm.
Uygulama güncellemelerini ise sitelerinden ya da Windows Update üzerinden yapmanız yeterlidir.

PC açıldı şimdi ne yapacağım?

PC açıldı ne yapim.
Yeni bir şey fark etim 1GB RAM veriyor muşum ondan olabilir mi 2 GB verdimdede başka hata alıyorum PC 4 GB.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı