3 ay önce oyuna ara verdim aldığım FPS'den memnundum bugün bir gireyim dedim FPS yarı yarıya düşmüştü ve ekran kartı olarak Intel... Kullanıyordu. Harici ekran kartını nasıl seçebilirim?
(RTX 3050)
3 ay önce oyuna ara verdim aldığım FPS'den memnundum bugün bir gireyim dedim FPS yarı yarıya düşmüştü ve ekran kartı olarak Intel... Kullanıyordu. Harici ekran kartını nasıl seçebilirim?
(RTX 3050)
Arkadaşın dediği gibi yapın sorununuz büyük ihtimalle düzelir.Arama kısmına grafik ayarları yazın. Açılan pencerede göz ata tıklayıp Minecraft'ı bulun ve seçin. Minecraft o pencereye eklenecek. Güç tasarrufu yerine yüksek performans seçin 3050'yi kullanır. Eki Görüntüle 2358579
Bende sadece RX 6600 olduğu için böyle görünüyor sizde güç tasarrufunda intel, yüksek performansda nvidia görünür.
Arama kısmına grafik ayarları yazın. Açılan pencerede göz ata tıklayıp Minecraft'ı bulun ve seçin. Minecraft o pencereye eklenecek. Güç tasarrufu yerine yüksek performans seçin 3050'yi kullanır. Eki Görüntüle 2358579
Bende sadece RX 6600 olduğu için böyle görünüyor sizde güç tasarrufunda Intel, yüksek performansda 3050 görünür.
"Varsayılan Java sürümü yerine JDK 17 kullanın" bir kişi böyle çözmüş. Ve şarjda oynamıyorsanız pil tasarrufundan dolayı olabilir.
Göz At'a basıp Minecraft'ın kurulu olduğu yere gidin. Sadece Minecraft seçmeniz yeterli.Sadece Minecraft mi yoksa Java'lardan mi bahsediyorsun.
Nereden sececegim?
Göz At'a basıp Minecraft'ın kurulu olduğu yere gidin. Sadece Minecraft seçmeniz yeterli.
Win + r ve %appdata%/.Minecraft yazarak bulabilirsiniz.
exe'ye gerek olmaz dediğim gibi Launcher'ı seçerseniz.EXE hangi dosyada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.