Minecraft dahili ekran kartını kullanıyor

Lorys

Hectopat
Daha fazla  
3 ay önce oyuna ara verdim aldığım FPS'den memnundum bugün bir gireyim dedim FPS yarı yarıya düşmüştü ve ekran kartı olarak Intel... Kullanıyordu. Harici ekran kartını nasıl seçebilirim?

(RTX 3050)

Arama kısmına grafik ayarları yazın. Açılan pencerede göz ata tıklayıp Minecraft'ı bulun ve seçin. Minecraft o pencereye eklenecek. Güç tasarrufu yerine yüksek performans seçin 3050'yi kullanır.
1732382817833.png

Bende sadece RX 6600 olduğu için böyle görünüyor sizde güç tasarrufunda Intel, yüksek performansda 3050 görünür.

3 ay önce oyuna ara verdim aldığım FPS'den memnundum bugün bir gireyim dedim FPS yarı yarıya düşmüştü ve ekran kartı olarak Intel... Kullanıyordu. Harici ekran kartını nasıl seçebilirim?

(RTX 3050)

(RTX 3050)

Sanırım onu güç seçenekleri ayarlarından ayarlayabiliyordunuz YouTube'dan bakın.

Arama kısmına grafik ayarları yazın. Açılan pencerede göz ata tıklayıp Minecraft'ı bulun ve seçin. Minecraft o pencereye eklenecek. Güç tasarrufu yerine yüksek performans seçin 3050'yi kullanır. Eki Görüntüle 2358579
Bende sadece RX 6600 olduğu için böyle görünüyor sizde güç tasarrufunda intel, yüksek performansda nvidia görünür.
Arkadaşın dediği gibi yapın sorununuz büyük ihtimalle düzelir.

Arama kısmına grafik ayarları yazın. Açılan pencerede göz ata tıklayıp Minecraft'ı bulun ve seçin. Minecraft o pencereye eklenecek. Güç tasarrufu yerine yüksek performans seçin 3050'yi kullanır. Eki Görüntüle 2358579
Bende sadece RX 6600 olduğu için böyle görünüyor sizde güç tasarrufunda Intel, yüksek performansda 3050 görünür.

Sadece Minecraft mi yoksa Java'lardan mi bahsediyorsun.

"Varsayılan Java sürümü yerine JDK 17 kullanın" bir kişi böyle çözmüş. Ve şarjda oynamıyorsanız pil tasarrufundan dolayı olabilir.

Nereden sececegim?

Sadece Minecraft mi yoksa Java'lardan mi bahsediyorsun.

Nereden sececegim?
Göz At'a basıp Minecraft'ın kurulu olduğu yere gidin. Sadece Minecraft seçmeniz yeterli.
Veya Microsoft uygulamalarını seçip Minecraft Launcher'ı da seçebilirsiniz.
1732383391188.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı