Evet sorunum bu. Orijinal hesabımı bir arkadaşıma verdim bir daha da ondan haber alamadım. Ama uğraşmayı düşünmüyorum. Neyse konuya geçelim. Demo sürümünde OptiFine açmaya çalışıyorum ama olmuyor. Not: Ailem o olaydan sonra bir daha internette para harcamamı yasakladılar gene yapabilirmişim diye.
Ama uğraşmayı düşünmüyorum. Neyse konuya geçelim. Demo sürümünde OptiFine açmaya çalışıyorum ama olmuyor. Not: Ailem o olaydan sonra bir daha internette para harcamamı yasakladılar gene yapabilirmişim diye.
Hocam yazdığım gibi geri alamıyorum. Arkadaşla son görüşmem hesabı vermek için aramamdı. Evet error code gibi bir şey çıkıyor. Ayrıca optifine sadece 1.8 de gözüküyor.
Hocam yazdığım gibi geri alamıyorum. Arkadaşla son görüşmem hesabı vermek için aramamdı. Evet error code gibi bir şey çıkıyor. Ayrıca optifine sadece 1.8 de gözüküyor.
hocam şu anda atamıyorum. Müsait değilim. Ayrıca launcheri şimdi sildim. Çünkü bu kötü anıyı bir daha yaşamak istemiyorum. @GFYT ve @Tek7HackDedi ikinizede teşekkür ederim. Ama sorun ortadan kalkmıştır. Çünkü launcheri silmiş bulunmaktayım.
Arkadaşlar kendi mesajımı işaretlemiş bulunuyorum çözüm olarak. Nedeni yardım eden arkadaşların üstte görünmesıni istediğim için. Anlayışınız için teşekkür ederim