Minecraft donduktan sonra bilgisayar da donuyor

raster

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben Minecraft oynarken genelde oluyor bu. Oyun bir anda donuyor ve bilgisayar hiçbir şekilde çalışmıyor. Sadece Minecraft'ta oluyor bu olay. Donduktan sonra yeniden başlatmak zorunda kalıyorum çünkü bilgisayar donuyor yani hiçbir şey işlemiyor Alt Tab bile.

Arkadaşlar merhaba. Ben Minecraft oynarken genelde oluyor bu. Oyun bir anda donuyor ve bilgisayar hiçbir şekilde çalışmıyor. Sadece Minecraft'ta oluyor bu olay. Donduktan sonra yeniden başlatmak zorunda kalıyorum çünkü bilgisayar donuyor yani hiçbir şey işlemiyor Alt Tab bile.

Oyun orijinal mi?

Bilgisayarınızın sistemi düşük olabilir, arkada çok fazla program çalışıyor olabilir veya oyununuz korsansa olabilir.

Tekrardan merhaba eksik bilgi verdiğim için kusura bakmayın. Öncelikle sistem özelliklerim şöyle:
CPU: R5 2500X.
GPU: RX 5500XT.
RAM: 2x8 GB.
SSD ve HDD kullanıyorum oyun SSD'ye yüklü.

Oyun orijinal.
Shader veya mod yok.
Lunar Client ile kullanıyorum.

Ayrıca bu her zaman olmuyor ama çok sık oluyor mesela yaklaşık 1 buçuk saattir oynuyorum bir şey olmadı hala ama sabah ve bu konuyu açtığım zaman olmuştu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı