Minecraft dünyamı konsoldan bilgisayarıma aktarma

Java düşünüyorum ama Bedrock'da (Windows Edition) olur.
Java'ya aktarmak için harici program gerekiyor, nasıl olur bilmiyorum. Ancak Bedrock'a kolaylıkla aktarabilirsiniz.

Konsola USB bellek takabiliyor musunuz? Açıkçası konsolda hiç denemedim ama dünya ayarlarında Dünyayı Dışa Aktar diye bir seçenek var eğer o konsolda da varsa USB'den aktarabilirsiniz.

1692117630606.png
 
USB var deneyeceğim.

Java'ya aktarmak için harici program gerekiyor, nasıl olur bilmiyorum. Ancak Bedrock'a kolaylıkla aktarabilirsiniz.

Konsola USB bellek takabiliyor musunuz? Açıkçası konsolda hiç denemedim ama dünya ayarlarında dünyayı dışa aktar diye bir seçenek var eğer o konsolda da varsa USB'den aktarabilirsiniz.

Eki Görüntüle 1904064

1692120656147.png

Olmadı :(

@brkyozell

Realms ile ilgili bir şey duymuştum sunucuya katılanlar dünyayı indirebiliyorlar diye doğru mu?

Çözüm: Konsola My Files Explorer ve expansion for explorers adlı uygulamaları indirip USB diski takıyoruz expansion for explorers uygulamasını açtıktan sonra "MC worlds" diye bir klasör var klasöre girince konsolunuzdaki tüm dünyalar beliriyor USB'ye atmak için klasörün üzerine gelip üç çizgiye basıyoruz ve "copy folder"a basıp en üstteki + butonuna tıklıyoruz ve solda USB sürücümüzün adındaki klasörü seçip ekranın ortasında tekrar üç çizgiye basıyoruz ve "paste"ye tıkladıktan sonra dünyamızı USB'ye atmış oluyoruz birden fazla klasörü atmak için üstte com. Mojang yazısına tıklayıp dünya klasörü yerine "minecraftworlds" klasörünü atıyoruz USB'yi PC'ye bağlayınca dünya dosyamızı "%USERPROFILE%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MinecraftUWP_8wekyb3d8bbwe\LocalState\games\com.mojang\minecraftWorlds" klasörüne atıp oyunumuzu başlatacağız.
 

Dosya Ekleri

  • 1692120582097.png
    1692120582097.png
    113 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı