Minecraft düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

Uygar Tulek

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Hayvanım
Birkaç gün önce Windows 8.1'den Windows 10'a geçtim. Önceden Minecraft'ta bir sorun yoktu ama şu an Windows 10'da 5 FPS falan alıyorum. Başka oyunlarda sıkıntı yok ama. CS:GO'da 60FPS alıyorum. Minecraft'ta ise zorlasan 10 FPS. Win8.1'de böyle bir sıkıntım yoktu. Sebebi nedir, nasıl çözebiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop kullanıyorum.Başka bir ekran kartım yok.
Ekran kartınızı güncelleyin bilgisayar modeliniz eski ise Windows 10 sorun çıkarabilir kendim aynı sorunu yaşadım Windows 7 kullanırken oyunlar kasmıyor stabil 60FPS ama Windows 10 işletim sistemine geçtiğim zaman kasmalar uyuşmazlıklar yaşadım sana önerim eski işletim sistemine geri dönmen.

Ekran kartınızı güncelleyin bilgisayar modeliniz eski ise Windows 10 sorun çıkarabilir kendim aynı sorunu yaşadım Windows 7 kullanırken oyunlar kasmıyor stabil 60FPS ama Windows 10 işletim sistemine geçtiğim zaman kasmalar uyuşmazlıklar yaşadım sana önerim eski işletim sistemine geri dönmen.

Ekran kartım yeni nesil driverları kaldırmıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı