Minecraft düşük sistem shader önerisi

@smete2738 bu sistemde shader çalışıcağını düşünüyor musunuz? 1.12.2 de 40 FPS aldığını belirtmiş arkadaş. Eğer çalışacak shader varsa da önerinizi yapın böyle bir shader yok.

Benim tepki gösterdiğim şey forumdaki yardım isteyenlere karşı yapılan muamele. Herkes karşıdakini milyarder sanıyor benim tepki gösterdiğim şey üslubunuz adam yardım istemiş siz adama Minecraft oynaman mucize demişsiniz adama RAM yükseltip performans ayarları yapın ve şu shaderi deneyin gibisinden veya sisteminiz shaderlerlı Minecraft'ı kaldırabilecek düzeyde değil gibisinden karşıdakini kırmadan söylemeniz daha iyi olurdu.

Ama amacınız görüntüyü güzelleştirmekse texture packleri deneyebilirsiniz.

Benim tepki gösterdiğim şey forumdaki yardım isteyenlere karşı yapılan muamele. Herkes karşıdakini milyarder sanıyor benim tepki gösterdiğim şey üslubunuz adam yardım istemiş siz adama Minecraft oynaman mucize demişsiniz adama RAM yükseltip performans ayarları yapın ve şu shaderi deneyin gibisinden veya sisteminiz shaderlerlı Minecraft'ı kaldırabilecek düzeyde değil gibisinden karşıdakini kırmadan söylemeniz daha iyi olurdu.

Size katılıyorum ayrıca werrus shaderspack adında bir shader buldum herkesin Minecraft bu sistemde çalışmaz dediği yerde bu shaderla 1.16.1'de 30FPS alıyorum dediğiniz gibi bu tepkiler yerine yardımcı olsalar daha iyimiş.

Minecraft'ı güncel sürümlerde shaderli oynamak istediğini varsayarak yazdım dalga geçtiğim falan yok.

Potato Shader'i öneririm tabii görüntü su ve hava için biraz değişiyor gölgelendirmeler o kadar iyi değil fakat yine de iş görür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı