Microsoft hesabınızı denediniz mi?Minecraft education Edition indirdim hesabım yok ve nasıl hesap açabiliceğimi bulamadım. İlla bir iş yerinin veya okulun bana şifre vermesi mi gerekiyor?
Microsoft hesabınızı denediniz mi?
Siz kendi başınıza ancak deneme sürümünü test edebiliyorsunuz.Minecraft education Edition indirdim hesabım yok ve nasıl hesap açabiliceğimi bulamadım. İlla bir iş yerinin veya okulun bana şifre vermesi mi gerekiyor?
Normal bir Gmail hesabıyla da oturum açabiliyorsunuz ama deneme sürümü gibi kısıtlı oluyor. Oyunu oynamak için Premium hesap gerekiyor.
Ben en son 1.14 sürümünde denemiştim. Şimdi değişmiş olabilir. Kusura bakma.Hayır normal bir hesapla deneyince burada bireysel bir hesapla oturum açamazsınız bunun yerine iş veya okul hesabınızı kullanın diyor.
Siz kendi başınıza ancak deneme sürümünü test edebiliyorsunuz.
Bildiğim kadarıyla evet, size okul vb. bir yerden hesap verilmesi gerekiyor.
Ama şöyle bir durum var ki bu muhtemelen sizin hoşunuza gidecektir. Minecraft Bedrock Edition'da education özelliklerini açabiliyorsunuz.
Yani eğer Education'un özel kodlama vb. şeyleri ile ilginiz yoksa, kimya vb. bileşenlere Bedrock'tan da erişebilirsiniz.
Ben en son 1.14 sürümünde denemiştim. Şimdi değişmiş olabilir. Kusura bakma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.