Minecraft Education Edition'a sıradan birisi hesap açabilir mi?

K.Makise

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Minecraft education Edition indirdim hesabım yok ve nasıl hesap açabiliceğimi bulamadım. İlla bir iş yerinin veya okulun bana şifre vermesi mi gerekiyor?

Minecraft education Edition indirdim hesabım yok ve nasıl hesap açabiliceğimi bulamadım. İlla bir iş yerinin veya okulun bana şifre vermesi mi gerekiyor?
Siz kendi başınıza ancak deneme sürümünü test edebiliyorsunuz.
Bildiğim kadarıyla evet, size okul vb. bir yerden hesap verilmesi gerekiyor.

Ama şöyle bir durum var ki bu muhtemelen sizin hoşunuza gidecektir. Minecraft Bedrock Edition'da Education özelliklerini açabiliyorsunuz.
Yani eğer Education'un özel kodlama vb. şeyleri ile ilginiz yoksa, kimya vb. bileşenlere Bedrock'tan da erişebilirsiniz.
1645372463181.png

Denemeler kısmında yer alıyor.

Normal bir Gmail hesabıyla da oturum açabiliyorsunuz ama deneme sürümü gibi kısıtlı oluyor. Oyunu oynamak için Premium hesap gerekiyor.

Hayır normal bir hesapla deneyince burada bireysel bir hesapla oturum açamazsınız bunun yerine iş veya okul hesabınızı kullanın diyor.

Siz kendi başınıza ancak deneme sürümünü test edebiliyorsunuz.
Bildiğim kadarıyla evet, size okul vb. bir yerden hesap verilmesi gerekiyor.

Ama şöyle bir durum var ki bu muhtemelen sizin hoşunuza gidecektir. Minecraft Bedrock Edition'da education özelliklerini açabiliyorsunuz.
Yani eğer Education'un özel kodlama vb. şeyleri ile ilginiz yoksa, kimya vb. bileşenlere Bedrock'tan da erişebilirsiniz.

Bedrock oynayabilecek bir PC m olsaydı bununla uğraşmazdım ama yine de teşekkürler.
Ben en son 1.14 sürümünde denemiştim. Şimdi değişmiş olabilir. Kusura bakma.

Sorun değil, görüşün bile yeterli teşekkürler.
Neyse sildim herkese ilgisi ve görüşü için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı