yumurtalıkaşar01
Hectopat
Merhabalar Minecraft oynarken mouse imleci yükleme imecine dönüyor ve arada (oyun) ekranı beyaz oluyor 1 saniyelik nasıl çözebilirim ve arada masaüstüne atıyor.
Arkadaşın sistemini bilmeden, böyle bir yargıya varmak saçmalık.Windows 7 desteği bitti artık Windows 10 kurun.
Sistem özelliklerinizi, kaç Bit Java kullandığınızı Windows'un kaç Bit olduğunu ve oyuna kaç GB RAM verdiğinizi yazabilir misiniz?
Arkadaşın sistemini bilmeden, böyle bir yargıya varmak saçmalık.
Aaaa valla yazıyor mu? Windows 7 desteği bittiği için açılmıyor diye, bir şey maalesef yok. Eğer olsaydı, illaki Minecraft'tan bir açıklama gelirdi.Windows 7 kullandığı yukarıda yazıyor.
Windows 7 desteği bittiği için açılmyıor olabilir demek istedim.
Ve arada masaüstüne atıyor.
64 Bit Java kullanıyorum sistem özelliklerimi atıyorum.
AAA'a valla yazıyor mu? Windows 7 desteği bittiği için açılmıyor diye, bir şey maalesef yok. Eğer olsaydı, illaki Minecraft'tan bir açıklama gelirdi.
Aaaa valla yazıyor mu? Windows 7 desteği bittiği için açılmıyor diye, bir şey maalesef yok. Eğer olsaydı, illaki Minecraft'tan bir açıklama gelirdi.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.