Minecraft ekran kartı yerine işlemciyi kullanıyor

Barko xd

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Minecraft Ryzen 7 4800H işlemcimi kullanıyor ben RX 5500M ekran kartımı kullanmasını istiyorum. Ne yaparsam yapayım düzeltemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Minecraft Ryzen 7 4800H işlemcimi kullanıyor ben RX 5500M ekran kartımı kullanmasını istiyorum. Ne yaparsam yapayım düzeltemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

AMD ekran kartlarında genel olarak çıkan sorun.
Ayarlar-Sistem-Monitör-Grafik ayarları. Gözat kısmından kullanıcı isminiz üzerinden AppData'ya girin. Gizli klasörler açık olsun.
Oradan Minecraft'ın javasını bulup Yüksek Performans moduna alınız.

Daha basit olarak ifade edeyim. Ayarlar/Sistem/Monitör/Grafik Ayarları deyin. Buradan istediğiniz oyunu veya programı seçip yüksek performans GPU olarak ayarlayın.

Şunu söyleyeyim başka konularda da aynı çözüm yazıyordu hepsini denedim yine de olmadı başka bir çözümü yok mudur bunun?

Minecraft için "javaw" dosyası yeterlidir.
O kadarını bilmiyorum. Bende Windows 10 Edition var. Daha hiç oynamadım. Çocuklar oynuyor. Bir türlü oyunu anlamadım.

O kadarını bilmiyorum. Bende Windows 10 Edition var. Daha hiç oynamadım. Çocuklar oynuyor. Bir türlü oyunu anlamadım.
Buyrun hocam gelin anlatayım
Bu arada "Çocuklar oynuyor." derken ne demek istediniz? Çocuklarınız mi yoksa, çocuk oyunu mu?

Jawaw.exe'yi ekledim yine de olmuyor.

Dosya Ekleri

• sd1.PNG
    44,8 KB · Görüntüleme: 283
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…