Minecraft Eleştirilerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ona bakarsanız her şeyin modu var Minecraft'ta. Bazı şeylerin vanillaya gelmesi iyi olur. Hypixel'de falan o aletleri görmek isterim mesela.
E Minecraft dediğin bu yani. Oyuna bir şey mi eklemek istedin gidersin modunu yaparsın ya da indirirsin. Microsoft'a gidip şunu ekler misiniz diyip hiç takmamalarını izlemekten iyi bence. Adamlar yılda 2-3 kere oylama yapıp bir tane hayvan getirip öbür oylamayı bekliyorlar.

Buga girdi btw.
E Minecraft dediğin bu yani. Oyuna bir şey mi eklemek istedin gidersin modunu yaparsın ya da indirirsin. Microsoft'a gidip şunu ekler misiniz diyip hiç takmamalarını izlemekten iyi bence. Adamlar yılda 2-3 kere oylama yapıp bir tane hayvan getirip öbür oylamayı bekliyorlar.
Ben mod kurmak zorunda mıyım? Sen bir oyunu eleştirirken modlu halini mi eleştiriyorsun?

Burada Minecraft'tan bahsediyorsun, Sandbox bir oyun. Singleplayer'da Vanilla hali çok boş. Oyuna bir şey eklemek istersen sence Sandbox bir oyunda ne yapmalısın?
Taman işte bende oyun sadece sandboxdan ibaret olmasa daha eğlenceli olur diyorum.

Daha fazla büyü kitabı olsa mesela "Ayazdan Çehre" vurduğun canlıyı yavaşlatıyorsun ve yüzdelik şansa onu donduruyorsun. Ya da "Yıldırım Bükücü" diye büyü kitabı gelse bir canlıya vurduğumuzda ona yıldırım indirmek için şansımız olsa. Veya "Patlayan Ok" diye bir büyü kitabı gelebilir. Oyuna kargı, fırlatma baltası, hançer falan gelse mesela.

E kolay diyip silah istiyorsun?

E kolay diyip silah istiyorsun?
E yeni canlılar ve canlıların yenilenmesini de istiyorum.
Onlar bir şey eklemek zorunda bile değil zaten, ki eklemiyorlar. Daha gelişmiş combat sisteminden kastın ne? Silah craftlayıp zombilere onlarla mı dalalım?
Hayır mesela fırlatma baltası gibi basit şeyler.
Onlar bir şey eklemek zorunda bile değil zaten, ki eklemiyorlar. Daha gelişmiş combat sisteminden kastın ne? Silah craftlayıp zombilere onlarla mı dalalım?
Hayır mesela fırlatma baltası gibi basit şeyler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı