Minecraft en iyi seed nasıl bulunur?

kaskaya

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Yok
Meslek
Yok
Merhaba hep YouTuber'ların videosunu izliyorum ama onlar en güzel seedi bulmayı başarıyorlar ama ben hiç şanslı değilim ve hep farklı biyomda doğuyorum. Hep ova biyormunda doğmamı istemiştim ve en iyi seed ne ama koordinatsız?

Merhaba hep YouTuber'ların videosunu izliyorum ama onlar en güzel seedi bulmayı başarıyorlar ama ben hiç şanslı değilim ve hep farklı biyomda doğuyorum. Hep ova biyormunda doğmamı istemiştim ve en iyi seed ne ama koordinatsız?

Onlar uygulama ile buluyor speedrun yapanlarda aynısını yapıyor sürümünü yazıp internetten iyi seed diye yaz bul.

S
Güzel seed derken dünya oluşumundan mı bahsediyorsun yoksa atıyorum direk 2 3 tane köyün yanında başlama neredeyse tamamı tammalanmış bi kırık portal gibisinden seedler mi? Eğer dünya oluşumundsn bahsediyorsan Terralith modunu kulanabilirsin dünya oluşumunu iyiyleştiriyor ve yeni biomlar ekliyor. Eğer şanslı seed isityorsan arakadaşın yazdığı gibi sürümünü yazarak şanslı seedler bulabilirsin. Son olarak istediğin biomda doğmak istiyorsan Biome Spawn Point modunu kullanarak doğma noktasını seçebilirsin, ayrıca bu modun sürekli köyde başlamak için olan halide var(Village Spawn Point). NOT: Bu spawn point modları için Collective modunuda kurman gerekli.

S

Güzel seed derken dünya oluşumundan mı bahsediyorsun yoksa atıyorum direk 2 3 tane köyün yanında başlama neredeyse tamamı tammalanmış bir kırık portal gibisinden seedler mi? Eğer dünya oluşumundsn bahsediyorsan terralith modunu kulanabilirsin dünya oluşumunu iyiyleştiriyor ve yeni biomlar ekliyor. Eğer şanslı seed isityorsan arakadaşın yazdığı gibi sürümünü yazarak şanslı seedler bulabilirsin. Son olarak istediğin biomda doğmak istiyorsan biome spawn point modunu kullanarak doğma noktasını seçebilirsin, ayrıca bu modun sürekli köyde başlamak için olan halide var(village spawn point). Not: Bu spawn point modları için collective modunuda kurman gerekli.

Dünya oluşumundan bahsediyorum ve collective modunu YouTuber'lar collective modunu kullanıyor mu?

Onlar uygulama ile buluyor speedrun yapanlarda aynısını yapıyor sürümünü yazıp internetten iyi seed diye yaz bul.

Peki en iyi seed bulma sitesi ne.

Dünya oluşumundan bahsediyorum ve collective modunu YouTuber'lar collective modunu kullanıyor mu?

Peki en iyi seed bulma sitesi ne.

Collective modu kütüphane modudur oyundaki modların konfiglerini yönetebilmeni sağlar ayrıca Serikum(büyük bir mod yapımcısı bir sürü modu var bu spawn point modalrının yapımcısıda. )modlarını çalıştırmaya yarayan bir kütüphane modu. Hangi YouTuber'dan bahsettiğine göre değişir başka modlarda bulunuyor dünya oluşutmu için Lithoshere gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı