Çözüldü Minecraft entegre grafiği kullanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 8.1

schlss

Hectopat
Makaleler
4
Dostlar selam. Minecraft HD4600'ü kullanıyor ve 100+ FPS alabileceğim şeyden 30 FPS alıyorum ve bu haliyle saçma. Minecraft ile ilgili ne kadar klasör uygulama varsa hepsini GT740M'ye çektim ancak bir türlü kullanmıyor. Nasıl bunu yapabilirim?

Sistemim:
Intel Core i5 4200M 2.5GHz.
8 GB RAM.
64xbit.
500GB HDD.
NVIDIA GeForce GT 740M 2 GB.
Intel(r) HD4600.

Çözüm
Konu da belirttim yaptığımı, ancak genele yapmadım bütün uygulamaların GT740M'yi boğmaması için.
Görüntü ayarları->grafik ayaları->göz at->disk:\program files (X86)\minecraft Launcher\runtime\jre-x64\bin buradan javaw.exe dosyasını ekleyip yüksek performansta çalıştırmayı dener misiniz?
NVIDIA Denetim Masası'ndan tercih edilen grafik işlemciyi ''Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi'' yapamayı denediniz mi?
Konu da belirttim yaptığımı, ancak genele yapmadım bütün uygulamaların GT740M'yi boğmaması için.

Görüntü ayarları->grafik ayaları->göz at->disk:\program files (X86)\minecraft Launcher\runtime\jre-x64\bin buradan javaw.exe dosyasını ekleyip yüksek performansta çalıştırmayı dener misiniz?

Çözüm
Yine olmadı maalesef hocam.

Hocam dediğiniz "exe" dosyalarını oyunun kendi klasöründe buldum ve oradakileri çektim. Şu an GT740M'yi kullanmakta.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…