Lifequick

Centipat
Yer
Türkiye Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Herkese merhabalar, ben Minecraft videoları çeken biriyim ve dolayısıyla Minecraft oynuyorum. 1.12.2 için modlar kurdum ve Forge'yi de yükledim. Fakat oyunu başlattığımda en son açılmak yerine oyun çöktü diyor.

NOT: Hesabım Premium.

1611863331251.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Javanız 64 Bit mi? Built numarası kaç? En son sürümü kurup tekrar deneyin. Başka Java sürümleri de kuruluysa onları kaldırın. Log dosyalarının da fotoğrafını çekmek yerine internete yükleyin ki bizde bakabilelim değil mi?
64 Bit her şey son sürüm.

Flans modun kendisini mods klasörüne, Flans simple parts pack ve varsa diğer flans mod paketlerini .minecraft içerisindeki flans klasörüne koymanız gerekiyor.
Yaptım deniyorum.
Flans modun kendisini mods klasörüne, Flans simple parts pack ve varsa diğer flans mod paketlerini .minecraft içerisindeki flans klasörüne koymanız gerekiyor.
Aynı hata.

İlk önce tüm kurulu javaları silin. Sonra en son sürüm 64 bit java indirin. Sonra minecraftı baştan kurun. Sonra 1.12.2 sürümüne bir kere giriş yapın. Sonra oyunu kapatın. Sonra en son sürüm forge indirin kurun. Forgeye biraz bellek verdikten sonra oyunu açın. Açılmazsa tüm java argumentleri launcherden silin. Oyun açıldıktan sonra kapatın. Sonra modları 2 li 3 lü gruplar halinde atarak sırayla kurun oyunu aç kapa yaparak çalışıyor mu diye bakın. Bazı modlar oyun açılırken şu şu şu modlar da gerekiyor diye uyarı verebilir onları da indirin. Modları https://www.curseforge.com/ varsa kendi sitelerinden "Release" yoksa "Beta" sürümlerini indirin. Modları sırasıyla atarak kurulum yaparken hata veren mod olursa ilk önce indirdiğiniz yerdeki varsa uyarı ve yorumlara bakın, sorunu çözemezseniz bize bildirin ve log dosyalarını ve varsa kaza raporunu da paylaşın.

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı