KwK Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 168 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #1 Minecraft ayarlarında F3'ü başka bir tuşa atama ayarını bulamadım bunun bir yolu varsa söylerseniz sevinirim.
Minecraft ayarlarında F3'ü başka bir tuşa atama ayarını bulamadım bunun bir yolu varsa söylerseniz sevinirim.
DarkNestAmaBanlanan Attopat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2023 #2 KwK dedi: Minecraft ayarlarında F3'ü başka bir tuşa atama ayarını bulamadım bunun bir yolu varsa söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kontroller üzerinden yapabilirsin. Artı 0 Eksi
KwK dedi: Minecraft ayarlarında F3'ü başka bir tuşa atama ayarını bulamadım bunun bir yolu varsa söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kontroller üzerinden yapabilirsin.
Metro1234 Decipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 1.270 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp g6 ProBook Samsung Galaxy J7 Prime Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #3 KwK dedi: Minecraft ayarlarında F3'ü başka bir tuşa atama ayarını bulamadım bunun bir yolu varsa söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam yapamazsınız çünkü f3 e basınca FPS ve daha fazla şey gösteriyor. Artı 0 Eksi
KwK dedi: Minecraft ayarlarında F3'ü başka bir tuşa atama ayarını bulamadım bunun bir yolu varsa söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam yapamazsınız çünkü f3 e basınca FPS ve daha fazla şey gösteriyor.